herkese tavsiye ederim insan rahatlıo valla... ama sorasını dusunmek ıstemıom...
4 Şubat 2008 20:21
osge
ömer seninde korkularınla yüzleşmen lasım we bn seni korkularınla yüzleştircem çok yakın samanda mrk etme mesela perşembe günü:):):):):)
4 Şubat 2008 20:21
aslan67
hem de nasıl..hayatımda hiç bu kadar mutlu olmamıştım daha önce..lithium'dan çalıyorum bunu belki;ama şu andamusmutluyum:P
' işte o benim demis ki:
tabiyyy
4 Şubat 2008 20:24
feykoğlufeyk
freddy'nin dönüşü....
' işte o benim
bence özge z yerine s kullanmayı bırakırsa daha mutlu olur!!
aslan67
yok ben zamanında bir sürü deneme sınavına girerek onlarla yüzleştim,bir yenisine daha ihtiyacım yok,ayrıca ava giden avlanır,perşembe günü dikkatli ol:)
osge demis ki:
ömer seninde korkularınla yüzleşmen lasım we bn seni korkularınla yüzleştircem çok yakın samanda mrk etme mesela perşembe günü:):):):):)
4 Şubat 2008 20:25
ruin
eğer komplekssiz bir insansanız bunun bir önemi yok:)
4 Şubat 2008 20:25
osge
yok ben zamanında bir sürü deneme sınavına girerek onlarla yüzleştim,bir yenisine daha ihtiyacım yok,ayrıca ava giden avlanır,perşembe günü dikkatli ol:)
senin we yawusun hiç şansı yok yanımdasınıs:):):)siz korkun bu durumda:)
4 Şubat 2008 20:26
aslan67
O dönüşü olmayan bir yola girmiş artık,ben daha bugüne kadar z harfini kullanırken görmedim onu:P
' işte o benim demis ki:
bence özge z yerine s kullanmayı bırakırsa daha mutlu olur!!
4 Şubat 2008 20:27
aslan67
dimi bazılarına yakışıyor mesela:P:)
ruin demis ki:
eğer komplekssiz bir insansanız bunun bir önemi yok:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15238
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.