katı defans anlayışıyla oynayan sıradan bir takım ola Moldova'ya karşı hücum futbolu yerine,geriye dönük sağlamcı orta saha taktiğini oynatan terim efendi yine böyle büyük bi strateji hatasına düşerse yunan bizi eleğe çevirir kendi evimizde.
Adamlar avrupa da defans yapmanın ne demek olduğunu en iyi bilen takım.(Bkz. Euro 2002) Bu vesileyle bile olsa Cesur Futbol oynamanın ne demek olduğunu tüm teknik ekibin ve futbolcularmızın anlayıp Since 1453 ruhuyla saldırmalarını bekliyorum...
16 Ekim 2007 16:37
maktulren
moldova macıyla bu mac cok farklı olur kardes yanlız..yanılıyosun bence
se®kan demis ki:
katı defans anlayışıyla oynayan sıradan bir takım ola Moldova'ya karşı hücum futbolu yerine,geriye dönük sağlamcı orta saha taktiğini oynatan terim efendi yine böyle büyük bi strateji hatasına düşerse yunan bizi eleğe çevirir kendi evimizde.
Adamlar avrupa da defans yapmanın ne demek olduğunu en iyi bilen takım.(Bkz. Euro 2002) Bu vesileyle bile olsa Cesur Futbol oynamanın ne demek olduğunu tüm teknik ekibin ve futbolcularmızın anlayıp Since 1453 ruhuyla saldırmalarını bekliyorum...
16 Ekim 2007 16:43
'ekaitz'
moldovadaki futbolu faroe adalarına karşı oynasak onları bile yenemeyiz.. ki bide şu gerçek var ÇİZGİ FİLM gibi goller yiyoruz... adamlar pozisyona girmeden gol atıyorlar bize.. onlar atmıyor aslında biz yiyoruz..
16 Ekim 2007 17:06
^^sarcoptes^^
Aynı futbolla devam ederlerse zor...bişe olmaz..
16 Ekim 2007 17:10
karabiber00
insallah yenip cıkcaz elemelerden
16 Ekim 2007 18:08
koalalumpur
alt biter de yenermiyiz bilemiyorum:)
16 Ekim 2007 18:19
polater
bence yenicez. Ama panik yapmamamız lazım. Akıllı oynar, adam gibi pas yaparsak çok rahat yeneriz.
16 Ekim 2007 19:03
souvereign jr.
çok zor bi maç olacağa benziyo. orda farklı yenmiştik ama grubun dandik! takımlarıyla berabere kalınca hiçbi işe yaramadı. bu gruptan puan kaybetmeden bile çıkılabilirdi , ama halen yunanistan'ı yener miyiz diye soruyoruz? Berabere kalırsak da Norveç'e yarar bu sonuç ve Yunanistan garantiler. Kesin yenmemiz gerekli , hem de kendi evimizde oynuyoz.
Avrupa Şampiyonası'nı D-Smart vercekmiş zaten! :@ Katılamazsak eğer , millet İskoçya - Portekiz , ... vb. maçları izlemeye kahveye mi gidecek? hiç sanmıyorum!
16 Ekim 2007 20:14
'ekaitz'
d smart değil digiturk :)
16 Ekim 2007 21:34
silas
Düşünsenize bir grup ortakantin erkekleriyle maça gideceğiz yanımızda yunan hatunlar falan .. Yunanistan a çaktıktan sonra hepberaber evde bir de yunanlı hatunlara... Ohhhh Euro 2008 Hoşgeldin ...
Hoş olurdu değil mi arkadaşlar ...
216 Ekim 2007 21:39
guilty1907
hocam çok pis gaza gelidk kesin bizim bu maç ya
16 Ekim 2007 23:14
-kaan-
merak etmeyin ben maça gidiyosam kaybetmeyiz;) en son milli maça isviçre maçına gittim onda bile yendik nolursa olsun:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15228
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.