ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > türkiye - yunanistan
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

se®kan
se®kan
katı defans anlayışıyla oynayan sıradan bir takım ola Moldova'ya karşı hücum futbolu yerine,geriye dönük sağlamcı orta saha taktiğini oynatan terim efendi yine böyle büyük bi strateji hatasına düşerse yunan bizi eleğe çevirir kendi evimizde.

Adamlar avrupa da defans yapmanın ne demek olduğunu en iyi bilen takım.(Bkz. Euro 2002) Bu vesileyle bile olsa Cesur Futbol oynamanın ne demek olduğunu tüm teknik ekibin ve futbolcularmızın anlayıp Since 1453 ruhuyla saldırmalarını bekliyorum...
16 Ekim 2007 16:37   mesajın adresini al  

maktulren
maktulren

moldova macıyla bu mac cok farklı olur kardes yanlız..yanılıyosun bence

se®kan demis ki:

katı defans anlayışıyla oynayan sıradan bir takım ola Moldova'ya karşı hücum futbolu yerine,geriye dönük sağlamcı orta saha taktiğini oynatan terim efendi yine böyle büyük bi strateji hatasına düşerse yunan bizi eleğe çevirir kendi evimizde.

Adamlar avrupa da defans yapmanın ne demek olduğunu en iyi bilen takım.(Bkz. Euro 2002) Bu vesileyle bile olsa Cesur Futbol oynamanın ne demek olduğunu tüm teknik ekibin ve futbolcularmızın anlayıp Since 1453 ruhuyla saldırmalarını bekliyorum...

16 Ekim 2007 16:43   mesajın adresini al  

'ekaitz'
'ekaitz'
moldovadaki futbolu faroe adalarına karşı oynasak onları bile yenemeyiz.. ki bide şu gerçek var ÇİZGİ FİLM gibi goller yiyoruz... adamlar pozisyona girmeden gol atıyorlar bize.. onlar atmıyor aslında biz yiyoruz..
16 Ekim 2007 17:06   mesajın adresini al  

^^sarcoptes^^
^^sarcoptes^^
Aynı futbolla devam ederlerse zor...bişe olmaz..
16 Ekim 2007 17:10   mesajın adresini al  

karabiber00
karabiber00
insallah yenip cıkcaz elemelerden
16 Ekim 2007 18:08   mesajın adresini al  

koalalumpur
koalalumpur
alt biter de yenermiyiz bilemiyorum:)
16 Ekim 2007 18:19   mesajın adresini al  

polater
polater
bence yenicez. Ama panik yapmamamız lazım. Akıllı oynar, adam gibi pas yaparsak çok rahat yeneriz.
16 Ekim 2007 19:03   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
çok zor bi maç olacağa benziyo. orda farklı yenmiştik ama grubun dandik! takımlarıyla berabere kalınca hiçbi işe yaramadı. bu gruptan puan kaybetmeden bile çıkılabilirdi , ama halen yunanistan'ı yener miyiz diye soruyoruz? Berabere kalırsak da Norveç'e yarar bu sonuç ve Yunanistan garantiler. Kesin yenmemiz gerekli , hem de kendi evimizde oynuyoz.

Avrupa Şampiyonası'nı D-Smart vercekmiş zaten! :@ Katılamazsak eğer , millet İskoçya - Portekiz , ... vb. maçları izlemeye kahveye mi gidecek? hiç sanmıyorum!
16 Ekim 2007 20:14   mesajın adresini al  

'ekaitz'
'ekaitz'
d smart değil digiturk :)
16 Ekim 2007 21:34   mesajın adresini al  

silas
silas
Düşünsenize bir grup ortakantin erkekleriyle maça gideceğiz yanımızda yunan hatunlar falan .. Yunanistan a çaktıktan sonra hepberaber evde bir de yunanlı hatunlara... Ohhhh Euro 2008 Hoşgeldin ...

Hoş olurdu değil mi arkadaşlar ...
 2   16 Ekim 2007 21:39   mesajın adresini al  

guilty1907
guilty1907
hocam çok pis gaza gelidk kesin bizim bu maç ya
16 Ekim 2007 23:14   mesajın adresini al  

-kaan-
-kaan-
merak etmeyin ben maça gidiyosam kaybetmeyiz;) en son milli maça isviçre maçına gittim onda bile yendik nolursa olsun:)
17 Ekim 2007 00:06   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009