ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > resim-grafik-video > kardelen serkan
ayyas bunlar serkan kardelen
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

lİomusİn
lİomusİn
 1   16 Ekim 2007 00:27   mesajın adresini al  

lİomusİn
lİomusİn
kardelen serkan dağdelen arkadaşlarına yorumlarınızı beklio arkadaşlarr ..
16 Ekim 2007 00:28   mesajın adresini al  

godmode
godmode
çok ayıp ama..
16 Ekim 2007 00:28   mesajın adresini al  

ivy * kartanesi
ivy * kartanesi
ya ben bunu tüm gün iletimde taşıdım sami sayesinde koptum manyakmısınız ya siz
16 Ekim 2007 00:34   mesajın adresini al  

umurr
umurr
komıkmı bu şimdı sızın alkol ve kağıt masanızda yaptığınız sacma esprın burda ne işı warkı??
 2   16 Ekim 2007 00:54   mesajın adresini al  

tohunç
tohunç
size komik gelmeyen başkasına komik gelebilir :) mizah hazmedilmesi zor bişeydir. gerçi bencede komik değil ama olsun :)
 1   16 Ekim 2007 12:15   mesajın adresini al  

karabiber00
karabiber00
bence utanılcak biseye hala gülüyoz yazık ya bide üstüne alay gecenler oluyo ve bunu komik bulup destekleyenlerde var yani!!!
 1   16 Ekim 2007 18:06   mesajın adresini al  

bar_duck
bar_duck
öncelikle şole soliyim şahsım olarak bnde kardelene destek veriyor ve emegi geçen herkese saygı duyuyorum bu olayı kardeleni engellemek istiyolaaaaaar gibi yansıtmaya çalışan bi kaç tip var onlara çok şaşırdım küçük bi makara yaptık ki onun sadece alay konusu olan müzigi, kimse projeyle yararlananla,destek verenle falan dalga gecmedi ki sana komik gelsin diye yapmadık
16 Ekim 2007 18:21   mesajın adresini al  

supercem
supercem
arkadaşlar kardelen ayşe vekil öğretmenlik yapıyor... yani aslında işsiz kendisi. haber şurada var. http://komikmuhalif.blogspot.com
kardelenlik bile yalan. 180.000 bin öğretmen hala atanamamış, yok kardelen, yok zor delen... arkadaşları tebrik ederim, başarılı çalışma:) yani birde şöyle birşey var, adam parayı vurmuş gsmden yok kardelen yok bilmem ne şirin gözükecek mevzu bu, kardelenin vekil öğretmen olduğunu bilen yok, kaç lira alır bu kardelen ayda 450 milyon bile değil...
17 Ekim 2007 16:37   mesajın adresini al  

karabiber00
karabiber00
bence yaptıgınız sey ortada kardelen serkan ha kardelenligin anlamı sigara içip içki tüketmek mi senin kardelenliğe destek verme seklin baska galiba
19 Ekim 2007 09:39   mesajın adresini al  

bar_duck
bar_duck
ne alaka kardelenlik budur diyenmi oldu, ayrıca ortada diyosun ya neymiş ya yaptıgımız şey
19 Ekim 2007 19:16   mesajın adresini al  

karabiber00
karabiber00
bende onu diyorum işte yaptıgınız bisey yok sacma sapan birsey televizyonda kardelenin tanıtımını yapıyolar çünkü bi fayda saglamak için kimilerinin eglenmesi için degil
19 Ekim 2007 21:00   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009