hadi cnm tesadüfmüş.. (:
geçen ankara buluşmasındaymışsın..
çarşamba sakaryadakine geliosun..
sonrada bursa..
eee..sıradaki? (:
16 Ekim 2007 00:37
martello
ben de gelebilirim ama söz vermiim. söz verenler mi aktiviteye katıl bölümüne tıklıyodu? :P
16 Ekim 2007 00:41
cinmax
tesadüfen ankaradayken buluşma oldu gittim. eve bi geldim baktım sakarya buluşması var . e zaten biliyorsun hep sakaryadayım. ama işten cıkmayı düsünüyordum :) dedim biraz daha dayan şu buluşmayada git. bursa icin bilmiyorum eger o kadar dayanabilirsem bu işe bi pazar atlayıp gidebilirim sakaryadan 3 saat :)
nymph (can) demis ki:
hadi cnm tesadüfmüş.. (:
geçen ankara buluşmasındaymışsın..
çarşamba sakaryadakine geliosun..
sonrada bursa..
eee..sıradaki? (:
cinmaxx bol bol gezzz foto çek tımam mıı şipşakçı kujumm:D
bakk seni tanıtıyoruz bölecee:))))))))
katılıcaksın kii tanınasınn:p
ayhh koptumm yaaa:D
neysee ben bu aktivitede olmujaamm artık yazmiiim:p bi ton akitive işim war cinmax sana iyi eğlenceler burda yazılan geikleri anladın senn aramızdaa:p
16 Ekim 2007 01:05
ivy * kartanesi
hıh neticeye dönebiliriz sanırım artık... ben bu buluşmayı kendimden çok maxj.j.one için istedim..adam askerde ve dehşet bunalmış bi durumda hem bize eğlence olur hem de belki biraz kafası dağılır....günü değiştiricem pazar olacak zaman malesef gündüz olmak durumunda malum max.j.one çarşı izninden erken dönmek zorunda...=( ama hafta değişebilir...fikirlerinize göre mekan ve tam zaman konusu değişecektir.
16 Ekim 2007 01:08
yavruş :)dişikartal
cinmax boşwer yaaa bak ankaradaa gene kop kop yapjakmışızz gel kaçırma eğlenceyii napıcan sıkılrsınn :p içinde kalır gitmee bak sensiz eğlenmeyelimm :D snr bi ton laf edersin bizeee:p
yavruş :)dişikartal demis ki:
cinmax boşwer yaaa bak ankaradaa gene kop kop yapjakmışızz gel kaçırma eğlenceyii napıcan sıkılrsınn :p içinde kalır gitmee bak sensiz eğlenmeyelimm :D snr bi ton laf edersin bizeee:p
16 Ekim 2007 13:03
yavruş :)dişikartal
cinmax şaka yapıom beee :D ben kimseyle kavga etmiorum kee :)))))) ben çok eğleniorum yawrııeaamm:p
16 Ekim 2007 13:33
güveeen
Bugün olsa gelirdim ama yarın ayrılıyorum şehirden
16 Ekim 2007 14:41
ivy * kartanesi
siz geleceiniz zaman söleyin bi daha yenisini ayarlarız (daha birinin altından kalkamadık da dierini düşünüoz :S )
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15222
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.