| |
ivy
|
bursa da buluşsun artık dimi...ben de burdaım max.j. one da burda...var mı başka gelen??
|
|
~ 320 gün
|
|
| |
kafamagöre
|
ya ben memleketten gıttım bulusuyorsunuz ayıp yaa bekleyın kurbanda falan bulusalım ....
|
|
~ 320 gün
|
|
| |
_ali_
|
bencede
losing my demis ki:
ya ben memleketten gıttım bulusuyorsunuz ayıp yaa bekleyın kurbanda falan bulusalım ....
|
|
|
~ 320 gün
|
|
| |
cinmax
|
gitmiş cumartesiye almış buluşmayı o kadar da dedim pazar yap diye ama yok dinletemedim :p
bari saat gece 10 gibi falan olsun buluşma ben işten cıkıp geleyim. sakarya bursa arası nerden baksan 3 saat sürer
|
|
~ 320 gün
|
|
| |
yavruş :)dişikartal
|
yaa iyice kar yağsın daaa hbr werir misin bizee:) kusenlerrle uludağda kayalım
:p
reddevil87 demis ki:
Bursa şimdi ne güzeldir hele kar yağmaya başlamıssa uludağ eteklerine.
Offff off
|
|
|
~ 320 gün
|
|
| |
|
o da olurr kusenim bursaya dönüo bikaç günee :) ondan alırım hbrlerii ben aydınlatırım senii :p
|
|
~ 320 gün
|
|
| |
|
|
|
~ 320 gün
|
|
| |
ülkü özcan
|
mephisto gitti cinmax geldi..bütün buluşmalara katılmak zorunda diilsiniz arkadaşlar.. (:
|
|
~ 320 gün
|
|
| |
kucuk bir kiz cocugu
|
leman nerde çaçaron nerde.. oooo evimden başka yer bilmez olmuşum.. dörtyıldız sitesinde olsun ben de geliim :Pp
|
|
~ 320 gün
|
|
| |
ivy
|
yavruş :)dişikartal demis ki:
aman yarabbii max.j. one elden gidioo sahip çıkıınnn :p
o bizim askerimizzz tüü tüüü görüo musun yawrucakk ne hallere düşücekk ayhhh açil bişiler yapmalı :p
|
ne saçmaladığını anlamadım da neyse..ersin halinden memnun olacak emin olabilirsin...
bu arada pazar olcak o gün hemen değiştiriyorum çünkü ersin çıkamaz
|
|
~ 319 gün
|
|
| |
ivy
|
leman kültür avp nin arasında.. çaçaron ise timurtaş civarı heykel yani...
|
|
~ 319 gün
|
|
| |
cinmax
|
tesadüf diyelim :)
nymph (can) demis ki:
mephisto gitti cinmax geldi..bütün buluşmalara katılmak zorunda diilsiniz arkadaşlar.. (:
|
|
|
~ 319 gün
|
|
| |
ülkü özcan
|
hadi cnm tesadüfmüş.. (:
geçen ankara buluşmasındaymışsın..
çarşamba sakaryadakine geliosun..
sonrada bursa..
eee..sıradaki? (:
|
|
~ 319 gün
|
|
| |
martello
|
ben de gelebilirim ama söz vermiim. söz verenler mi aktiviteye katıl bölümüne tıklıyodu? :P
|
|
~ 319 gün
|
|
| |
cinmax
|
tesadüfen ankaradayken buluşma oldu gittim. eve bi geldim baktım sakarya buluşması var . e zaten biliyorsun hep sakaryadayım. ama işten cıkmayı düsünüyordum :) dedim biraz daha dayan şu buluşmayada git. bursa icin bilmiyorum eger o kadar dayanabilirsem bu işe bi pazar atlayıp gidebilirim sakaryadan 3 saat :)
nymph (can) demis ki:
hadi cnm tesadüfmüş.. (:
geçen ankara buluşmasındaymışsın..
çarşamba sakaryadakine geliosun..
sonrada bursa..
eee..sıradaki? (:
|
|
|
~ 319 gün
|
|