ideal erkek, kız arkadaşını yürekten seven, ölümüne güvenen bir erkektir eğer buna değen biri ise.ama güveni sarsılırsa dünyadaki en hüzünlü varlık olabilir.Nietzshe'nin harika bir sözü vardır:''Üzüldüğüm şey bana yalan söylemiş olman değil, sana inanamadığıma üzülüyorum..''
26 Aralık 2006 10:48
banshee
Aramasını istiyorsam, bunu hissedip arayacak.
Aramamasını istiyorsam, bunu hissedip benden uzaklaşıcak.
gel dediğimde gelsin, git dediğimde gitsin.Köpeğim olsun.
Bulaşığımı yıkasın,ütümğ yapsın, yemeğimi hazır etsin.
Çocuğu doğursun, bozulan kilosunu 1 haftaiçinde geri kazansın.
Evde otursun, bana profiterol yapsın. Ben para kazanırım.
Mümkünse manikür,pedikür,plates,yoga,masaj,makyaj, saç yapmayı bilsin.
Romantik olucağı anı hissetsin. Bir anda maske gibi dönsün etrafında smokinli bir adam olsun ağzında bir gülle. Şapanya çıkarıversin bir yerlerden. Sıkıldığımda hemen eski haline dönsün ve mal mal otursun bir köşede bir şeye karışmadan. Zeki olmasın, salak olmasın. Ezik olsun ama. Ben ikimizede yeterim.
İdeal erkek budur! Yok mu aranızda?
26 Aralık 2006 11:18
peter pan
var var olmaz mı? etraf öyleleriyle dolu. iyi bak görürsün mutlaka:))
26 Aralık 2006 11:28
arethusa//lúthien
ideal insan yoktur...senin için ideal olan başkaları için mutlaka olmayacaktır...
26 Aralık 2006 12:13
küçük bir kız çocuğu
ideal erkek olmak insanın kendine yakışanı giymesidir..
26 Aralık 2006 14:25
tohunç
ideal erkek benim
26 Aralık 2006 14:27
şeenas
1 kere sahiplenmeli kıs arkadasını yane kız onun yanındaaken kndini guvende hissetmeli sora kibar olmalı mesela kapı falan tutmalı ole okuz gibi basıp onden gitmemeli sora komik olmalı yane insan onnlaaken eelenebilmeli kıskanc olmalı ama abartmamalı sora sevdiini belli etmeli hersei paylasmalı malı da malı yanee :)p
26 Aralık 2006 14:29
peter pan
kesinlikle. tohunç öyle diyosa öyledir:)
thoughunch demis ki:
ideal erkek benim
26 Aralık 2006 14:30
tohunç
yahu bak karlos tasvir edenleri oku aynı ben :P
26 Aralık 2006 14:31
peter pan
doğrudur tohunç. baktım inceledim, seni tanımlamamışlarsa nooliim.
kızlaaar. fevkalade ciddiyim ki, ideal erkek tanımınız tam tohuncu işaret ediyor. kaçırmayın, üzülürsünüz:))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1522
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.