ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Arkadaşlar Yüksek Lisans talebelerine burs veren kurum ve şahıslar hakkında bilgileri olanlar bu forumda bizlerle paylaşabilirler mi ?
15 Ekim 2007 20:40
ivy mrs holi şit
tübitak veriyor. ortalaması yüksek olanlara ve alesten 50 alanlara fln gibi bi prosedürü olacak...bi bak istrsen
15 Ekim 2007 20:51
!...wtf...!
hatta doğru biliyorsam karşılıksız veriyor bu bursu ve yaklaşık olarak 1 500 ytl aylık olarak hesabına yatıyor.
15 Ekim 2007 20:55
ivy mrs holi şit
evet aynen öyle karşılıksız ve baya sağlam bi para ama 1500ytl anne babası olmayanlara fln o kadar verio
15 Ekim 2007 20:56
chris moltisanti
İyide napıyım ki anam babam sağ, canlarını alacak halim yok 1500 ytl için:D
(1) 15 Ekim 2007 20:57
ivy mrs holi şit
anlatamadım gerçi siz direk saldırı modunda oldunuzdan anlamadınız belki de..1500 ü özel durumu olanlara veriyor fakat diğer kişilere de sağlam bir para veriyor
15 Ekim 2007 21:09
chris moltisanti
Hayda ne saldırısı!!!
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
15 Ekim 2007 21:13
iksir
ya lesten yanı eskı sıtemden 60 puan ıstıo, ortalmada 3.00/ 4.00 ıstıo, bunlar ıı kolay da özel durumlar zor işte
15 Ekim 2007 21:23
!...wtf...!
valla açıkcası özel durumsuz yakın bi tanıdıgım 1 500 ytl para alıyor.
15 Ekim 2007 21:31
pin
Benim de çok yajkın bir arkadaşım kazandı Tübitak bursu bu sene ama 1250:))
1.500ü doktora öğrencileri alıyor diye biliyorum.Başvurmak için not ortalaması ve ales gerekiyor.
15 Ekim 2007 22:05
emell
benim tanidigim doktora ogrencileri de tubitaktan 1500 ytl aliyor ve ozel bi durumlari yok. ama ortalama dusunce bursu da kesiyorlar galiba...
15 Ekim 2007 23:19
donna
ales-üds ya da kpds den alınan toplam puanlarla(ortalama var mı içinde bilmiyorum) türkiye genelinde ilk 500 e girmek gerekiyo diye duymuştum ben de.yüksek lisans öğrencilerine 1250, doktoraya da 1500 veriliyormuş söylenildiği gibi.
16 Ekim 2007 12:47
milena
alesten 78 artı ortalamanın 3.00 olması gerekiyo... tubitak bursu için..
17 Ekim 2007 19:54
kretzsche
yurt dışında yüksek lisans bursu için Türk Eğitim Vakfı'na başvurabilirsiniz..
bunun dışında Jean Monet bursu ve amerika için Fulbright bursları var
18 Ekim 2007 19:39
erman...
Jean monnet bursuna başvuran ,alan ,giden gelen varsa görüşlerini alabilrmiyiz...
22 Ekim 2007 15:36
denizhan
ben bu türk eğitim vakfı'na gittim de ..
verdikleri burs hem geri ödemeli. ne anladım ben bundan ?
bir de türkiye'ye dönmemi talep ediyor mezun olduktan sonra.
mantıksız gelmişti bayağı.
bu arada, ben de burs arıyorum yüksek lisans başvurusu yapıcam ama .. bakalım araştırıyorum ://
kretzsche demis ki:
yurt dışında yüksek lisans bursu için Türk Eğitim Vakfı'na başvurabilirsiniz..
bunun dışında Jean Monet bursu ve amerika için Fulbright bursları var
22 Ekim 2007 18:45
fizban
1,250 eger sabit geliriniz yoksa, 300 varsa veriyor tubitak.
not ortalaması + ales kriter
özel durum falan aramıyolar. anam babam sağ benim, alıyorum pekala.
20 Aralık 2007 02:42
çutee-libertine-
bu tubitak fulbright fln dışında bir de universitelerin kişisel burslarına göz atın derim..mesela chicago university her yıl bi international ogrenciye full burs veriyor araştırma konunuzun orjinalliği ve begenmeleri önemli bi kriter bunda da..
22 Aralık 2007 22:45
çutee-libertine-
ay keşke google burs verse..
(aklma geldi öle birden)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15219
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!