ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Arkadaslar mehemtçiklerimiz için devam eden yardım kampanyasından haberimiz vardır, olmayanlar yada hesap numaralarını bilmeyenler için;
Hesap Numaraları
Nakit Bağış Hesap Numaraları
Bankalar
T.C. Ziraat Bankası Yenişehir Ş.
T. Halk Bankası Meşrutiyet Ş.
Vakıfbank Hava Kuvvetleri Ş.
T. İş Bankası Balgat Ş.
T. Garanti Bankası Yenişehir Ş.
OYAK Bank Çankaya Ş.
Finansbank Necatibey Ş.
Türk Ekonomi Bankası Balgat Ş.
Ortak Hesap Numaraları
Çok param yok ama Çanakkale de bir nal bir atı , bir at bir süvariyi,bir süvari bir orduyu,bir ordu da bir milleti kurtardığından küçük te olsa yardım yapacağım...
715 Ekim 2007 20:20
geronimo
bu yardıma diyecek lafımız yok tabii..
ama şu var ki buna benzer show tvde her ay yapılan(bildiğim kadarıyla) eğitim için bir kampanya var..oraya da keşke buraya gösterilen ilgi gösterilseydi.. 33 milyona ulaşmıştı en son.şehitlere üzülüyoruz pek tabii ama bu işin çözümü böyle olmaz..olayı köküne inerek halletmek varken taşıma suyla iş yapıyoruz..çukuru kapatmak yerine çukura düşenlere yardım etmeye çalışıyoruz..eğitim.eğitim..eğitim..
ayrıca turkcellin yaptığı 150 bin ytl yardıma da bir tarafımla güldüm..hiç vermeseydiniz len bari..
15 Ekim 2007 21:02
ern
Arkadaşlar ayrıca faturalı hatlardan mesaj atarak da yardımda bulunabilirsiniz:
Turkcell ve Avea kullanıcıları 5 YTL bağış için, DESTEK yazarak, 5610'ya mesaj gönderin.
Vodafone kullanıcıları, 5 YTL bağış için, DESTEK yazarak, 5630'da mesaj gönderin.
(Sadece faturalı hatlar için geçerlidir)
15 Ekim 2007 21:08
kafamagöre
yapalım elımızden geleni dicem ama bence yanlıs ya bu milletin bu şanlı ordusunun paraya ihtiyacı yokki bence...
15 Ekim 2007 22:11
!...wtf...!
İŞTE MİLLİ RUH :
5 MİLYON YTL: TOBB, Tekstil İşverenleri Sendikası
2 MİLYON YTL: Doğuş Grubu
1.5 MİLYON YTL: SANKO
1 MİLYON DOLAR: Selahattin Beyazıt
1 MİLYON YTL: Futbol Federasyonu, Milli Takım, Fenerbahçe Kulübü, İsmet Acar
250 BİN YTL : Cem Yılmaz, Naci Topçuoğlu
200 BİN YTL: Moil
100 BİN YTL: Seda Sayan, Yılmaz Erdoğan, Mehmet Torun, Enver Yücel. Nihat Gökyiğit
AYRICA ÜZÜLEREK BELİRTİYORUM OKULUMUZUN KURUCUSU ENVER YÜCEL DENEN PİNTİ AMCAM 50 BİN YTL BAGIŞLADI ( okulda 3 ögrencinin 1 yıllık okula verdigi paraya eş bir degerdir.)
15 Ekim 2007 22:24
ern
Para orduya gitmeyecek ki ??
Mehmetçik Vakfı aracılığı ile şehit yakınlarına ve gazilere gidecek..
Mehmetçik Vakfı bunu yıllardır yapıyor zaten..
Şehitlerimiz kimisinin babası kiminin kardeşi, kimisinin çocuğu idi..
Türk milleti bu zor zamanlarda onların yanında olduğunu göstermelidir ve gösteriyor da..
Birçok işadamı, firma, ünlüler destek oldular,, en azından böyle bir konuda birlik içinde olabildik..
Daha ne diyim :-#
15 Ekim 2007 22:29
comandante
Herşeyden önce bu kampanya çok önemli ve milli ruhu şahlandıran önemli bir harekettir. Bu topraklarda yaşayan, para kazanan herkesin az yada çok bir şekilde kendi rahatları için hayatlarını feda eden şehitlerimizin ailelerine bu tür yardımlar yapmak zorundadır. Ordumuzun bu paraya ihtiyacı olmadığı doğrudur ama bu para zaten ordumuza gitmiyor, Memetçik Vakfı kanalıyla direk şehit ailelerine gidiyor.
Beni şaşırtan bazı bağışlar Cem Yılmaz'ın yüklü miktarı ve Yılmaz Erdoğan'ın da katılımıydı. Ama en önemlisi ve beni gururlandıranı Fenerbahçe Spor Kulübünün 1 Milyon Dolarlık bağışıydı. Gerçekten onur duydum ve bu takımı tuttuğum için gurur duydum. Umarım bu kulübün başkanına asker kaçağı, vatan haini diyenmlerin biraz olsun yüzü kızarmıştır.
15 Ekim 2007 22:34
ßµ®ãk
kampanyayı sonuna kadar destekliyorum ayrıca bütün bu sekıldeki konular icin genel bir tabir kullanmak gerekirse;önce ben değil önce Vatan demesini ögrenmeli ve öğretmeliyiz...
15 Ekim 2007 22:45
!...wtf...!
Açıkcası galatasaraylı olarak Fenerbahçenin yaptığı bu onurla hareketten dolayı çok mutlu oldum ve bütün kulüplerimizdende bunu beklemekteyim.Yukarda belki yazmamış olabilirim ama boluspor ve çaykur rizesporda bu kampanyaya desteklerini vermiştir maddi olarak.
Ben 3 ten kapatılmış kredi kartı sahibi olarak ( toplam 900 ytl borç ) kredi kartlarımı açtırmak için kullanıcagım 500 ytl nin 250 ytlsini bankaya yolladım.Sizlerdende arkadaşlar 250 olmasın 10 ytl 5 ytl gönlünüzden ne koparsa yollamaya davet ediyorum.Kantinin sahibinede bu lafım herkes elini taşın altına koysun arkadaşlar büyük küçük demeyin kantindeki herkes 10 ytl yollasa sanırım 200*10 = 2000 ytl gibi bir para yapar (Online olanlara göre hesapladım ).Lütfen duyarlılığımızı gösterelim arkadaşlar...!!!
15 Ekim 2007 22:50
!...wtf...!
Bilgileri habertürk sitesinden takip edebilirsiniz arkadaşlar ve kimsenin kuşkusu olmasın BENCE bu sefer gerekli yerlere para gerektiği şekilde gidecektir.
Milli bütünlüğümüze kast etmeye yönelik faaliyetlerin arttığı dönemde, terör olaylarına kayıtsız kalmayan ve tarihimizden gelen sorumluluk doğrultusunda hareket eden yönetim kurulumuz,Habertürk tarafından başlatılan kampanyaya 1 milyon usd'lik yardım yaparak biz Fenerbahçe taraftarlarını gururlandırmıştır.
Türkiye Cumhuriyeti' nin bölünmez bütünlüğünü koruma uğruna şehit ve gazi olan Mehmetçiklerimiz için, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün takımı Fenerbahçe'nin taraftarları olarak bizler de üzerimize düşen görevi yerine getirip elimizden geleni yapmak istiyoruz.
Bu bağlamda yönetim kurulumuzdan isteğimiz; 20 ekim cumartesi akşamı oynanacak olan Konyaspor maçında stat turnikelerine yardım sandıkları konulması ve biz Fenerbahçe taraftarları tarafından yapılacak bağışların şehit ve gazilerimiz yararına düzenlenen kampanyaya aktarılmasıdır.
Millet olarak tek vücut olduğumuz şu günlerde, 'Fenerbahçe Spor Kulübü' olarak ülkemize vereceğimiz destek bizlerin geçmişine olan saygısı olacaktır.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15217
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.