ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Arkadaslar mehemtçiklerimiz için devam eden yardım kampanyasından haberimiz vardır, olmayanlar yada hesap numaralarını bilmeyenler için;
Hesap Numaraları
Nakit Bağış Hesap Numaraları
Bankalar
T.C. Ziraat Bankası Yenişehir Ş.
T. Halk Bankası Meşrutiyet Ş.
Vakıfbank Hava Kuvvetleri Ş.
T. İş Bankası Balgat Ş.
T. Garanti Bankası Yenişehir Ş.
OYAK Bank Çankaya Ş.
Finansbank Necatibey Ş.
Türk Ekonomi Bankası Balgat Ş.
Ortak Hesap Numaraları
Çok param yok ama Çanakkale de bir nal bir atı , bir at bir süvariyi,bir süvari bir orduyu,bir ordu da bir milleti kurtardığından küçük te olsa yardım yapacağım...
7~ 326 gün
geronimo
bu yardıma diyecek lafımız yok tabii..
ama şu var ki buna benzer show tvde her ay yapılan(bildiğim kadarıyla) eğitim için bir kampanya var..oraya da keşke buraya gösterilen ilgi gösterilseydi.. 33 milyona ulaşmıştı en son.şehitlere üzülüyoruz pek tabii ama bu işin çözümü böyle olmaz..olayı köküne inerek halletmek varken taşıma suyla iş yapıyoruz..çukuru kapatmak yerine çukura düşenlere yardım etmeye çalışıyoruz..eğitim.eğitim..eğitim..
ayrıca turkcellin yaptığı 150 bin ytl yardıma da bir tarafımla güldüm..hiç vermeseydiniz len bari..
~ 326 gün
ern
Arkadaşlar ayrıca faturalı hatlardan mesaj atarak da yardımda bulunabilirsiniz:
Turkcell ve Avea kullanıcıları 5 YTL bağış için, DESTEK yazarak, 5610'ya mesaj gönderin.
Vodafone kullanıcıları, 5 YTL bağış için, DESTEK yazarak, 5630'da mesaj gönderin.
(Sadece faturalı hatlar için geçerlidir)
~ 326 gün
kafamagöre
yapalım elımızden geleni dicem ama bence yanlıs ya bu milletin bu şanlı ordusunun paraya ihtiyacı yokki bence...
~ 326 gün
!...wtf...!
İŞTE MİLLİ RUH :
5 MİLYON YTL: TOBB, Tekstil İşverenleri Sendikası
2 MİLYON YTL: Doğuş Grubu
1.5 MİLYON YTL: SANKO
1 MİLYON DOLAR: Selahattin Beyazıt
1 MİLYON YTL: Futbol Federasyonu, Milli Takım, Fenerbahçe Kulübü, İsmet Acar
250 BİN YTL : Cem Yılmaz, Naci Topçuoğlu
200 BİN YTL: Moil
100 BİN YTL: Seda Sayan, Yılmaz Erdoğan, Mehmet Torun, Enver Yücel. Nihat Gökyiğit
AYRICA ÜZÜLEREK BELİRTİYORUM OKULUMUZUN KURUCUSU ENVER YÜCEL DENEN PİNTİ AMCAM 50 BİN YTL BAGIŞLADI ( okulda 3 ögrencinin 1 yıllık okula verdigi paraya eş bir degerdir.)
~ 326 gün
ern
Para orduya gitmeyecek ki ??
Mehmetçik Vakfı aracılığı ile şehit yakınlarına ve gazilere gidecek..
Mehmetçik Vakfı bunu yıllardır yapıyor zaten..
Şehitlerimiz kimisinin babası kiminin kardeşi, kimisinin çocuğu idi..
Türk milleti bu zor zamanlarda onların yanında olduğunu göstermelidir ve gösteriyor da..
Birçok işadamı, firma, ünlüler destek oldular,, en azından böyle bir konuda birlik içinde olabildik..
Daha ne diyim :-#
~ 326 gün
comandante
Herşeyden önce bu kampanya çok önemli ve milli ruhu şahlandıran önemli bir harekettir. Bu topraklarda yaşayan, para kazanan herkesin az yada çok bir şekilde kendi rahatları için hayatlarını feda eden şehitlerimizin ailelerine bu tür yardımlar yapmak zorundadır. Ordumuzun bu paraya ihtiyacı olmadığı doğrudur ama bu para zaten ordumuza gitmiyor, Memetçik Vakfı kanalıyla direk şehit ailelerine gidiyor.
Beni şaşırtan bazı bağışlar Cem Yılmaz'ın yüklü miktarı ve Yılmaz Erdoğan'ın da katılımıydı. Ama en önemlisi ve beni gururlandıranı Fenerbahçe Spor Kulübünün 1 Milyon Dolarlık bağışıydı. Gerçekten onur duydum ve bu takımı tuttuğum için gurur duydum. Umarım bu kulübün başkanına asker kaçağı, vatan haini diyenmlerin biraz olsun yüzü kızarmıştır.
~ 326 gün
ßµ®ãk
kampanyayı sonuna kadar destekliyorum ayrıca bütün bu sekıldeki konular icin genel bir tabir kullanmak gerekirse;önce ben değil önce Vatan demesini ögrenmeli ve öğretmeliyiz...
~ 326 gün
!...wtf...!
Açıkcası galatasaraylı olarak Fenerbahçenin yaptığı bu onurla hareketten dolayı çok mutlu oldum ve bütün kulüplerimizdende bunu beklemekteyim.Yukarda belki yazmamış olabilirim ama boluspor ve çaykur rizesporda bu kampanyaya desteklerini vermiştir maddi olarak.
Ben 3 ten kapatılmış kredi kartı sahibi olarak ( toplam 900 ytl borç ) kredi kartlarımı açtırmak için kullanıcagım 500 ytl nin 250 ytlsini bankaya yolladım.Sizlerdende arkadaşlar 250 olmasın 10 ytl 5 ytl gönlünüzden ne koparsa yollamaya davet ediyorum.Kantinin sahibinede bu lafım herkes elini taşın altına koysun arkadaşlar büyük küçük demeyin kantindeki herkes 10 ytl yollasa sanırım 200*10 = 2000 ytl gibi bir para yapar (Online olanlara göre hesapladım ).Lütfen duyarlılığımızı gösterelim arkadaşlar...!!!
~ 326 gün
!...wtf...!
Bilgileri habertürk sitesinden takip edebilirsiniz arkadaşlar ve kimsenin kuşkusu olmasın BENCE bu sefer gerekli yerlere para gerektiği şekilde gidecektir.
Milli bütünlüğümüze kast etmeye yönelik faaliyetlerin arttığı dönemde, terör olaylarına kayıtsız kalmayan ve tarihimizden gelen sorumluluk doğrultusunda hareket eden yönetim kurulumuz,Habertürk tarafından başlatılan kampanyaya 1 milyon usd'lik yardım yaparak biz Fenerbahçe taraftarlarını gururlandırmıştır.
Türkiye Cumhuriyeti' nin bölünmez bütünlüğünü koruma uğruna şehit ve gazi olan Mehmetçiklerimiz için, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün takımı Fenerbahçe'nin taraftarları olarak bizler de üzerimize düşen görevi yerine getirip elimizden geleni yapmak istiyoruz.
Bu bağlamda yönetim kurulumuzdan isteğimiz; 20 ekim cumartesi akşamı oynanacak olan Konyaspor maçında stat turnikelerine yardım sandıkları konulması ve biz Fenerbahçe taraftarları tarafından yapılacak bağışların şehit ve gazilerimiz yararına düzenlenen kampanyaya aktarılmasıdır.
Millet olarak tek vücut olduğumuz şu günlerde, 'Fenerbahçe Spor Kulübü' olarak ülkemize vereceğimiz destek bizlerin geçmişine olan saygısı olacaktır.
Unutmayalım ki;
Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır.
Fenerbahçe Taraftarlar Birliği
~ 326 gün
!...wtf...!
Bu konunun bu kadar az konuşulması açıkcası bu sitede fazla milletini düşünen yok demek degilsede pek takılmıyor anlamına gelir sanırım....!!!
Belki hatalı bişey yazdım ama bence bu konunun sitedeki mit olayından en azından bu sefer daha çok konuşulması gerekirken çok az yorum yapılması ve belkide okunması açıkcası bunu yazdırtıyor.
~ 326 gün
potestatis
bu yazıyı okuyun belki barışa yardımcı olur
Beytüşşebap, Gabar ve Lice sonrasında burjuva siyaseti ve medya tam bir histeri atmosferi yaratmış bulunuyor. Türk Kamu-Sen'e bağlı sendikalar ve faşistler öncülüğünde sokaklara dökülen topluluklar da şovenist histeriyi kışkırtıyor. Sanki Türkiye hiç tanımadığı bir durumla karşılaşmıştır. Sanki neredeyse bütün 90'lı yıllar bu tür olaylarla dolu değildir. Amaç, Gabar ve Lice'de 15 gencin ölmesinin insanların yüreğinde yarattığı acıyı kullanarak Kuzey Irak'a uzun zamandır yapılmak istenen operasyon ve Kürt hareketine genel olarak saldırmak için uygun bir atmosfer yaratmaktır. Evet, 15 gencin ve onlardan önce binlerce, on binlerce insanın ölümü insanın canını yakacak acı bir şeydir. Ama can kayıplarının devam etmesinin sorumlusu, 23 yıllık bir savaştan sonra halkın gözünün içine bakarak bu iş daha yıllarca devam edecek diyebilenlerdir. Kürt sorununa barışçı ve adil bir siyasi çözümü reddedenlerdir. İşçiler ve emekçiler bu inada karşı çıkmalı, daha fazla gencin ölmesini, bu toprakların kana bulanmasını engellemeye çalışmalıdırlar.
Şimdi “terör” karşısında ne öneriliyor? Sınırötesi operasyon, Kuzey Irak'a karşı ekonomik yaptırımlar, Güneydoğu bölgesine yönelik sosyo-ekonomik kalkınma hamlesi, DTP'yi sindirmek ya da ezmek... Bu önlemler ve en başta sınırötesi operasyon başta Kuzey Irak'ı, sonra Bölge'yi, sonra bütün Türkiye'yi kana bulama riskini yaratır. Başka biçimde söylenecek olursa, bugün 15 (ya da Beytüşşebap dahil edilirse 27) kişinin ölümü üzerinden kışkırtılan atmosfer sayesinde alınacak kararlar yarın yüzlerce, hatta binlerce gencin, hatta sivilin ölümüne yol açacak bir cehennemi zinciri harekete geçirebilir. Bununla da kalmaz Kürt sorununu daha da derinleştirir, halkların karşı karşıya getirme riskini yaratır. Türkiye'yi Irak ve Ortadoğu'nun cadı kazanı içine çeker.
Kimse kendini aldatmasın! Yaşanan olayları “terör” diye nitelemek ve şeytan taşlar gibi sabah akşam “teröre karşı ulusal birlik” ilan etmekle hiçbir sorun çözülmez. Ortada bir savaş vardır. 23 yılda on binlerce can alan ve bütün toplumu sarsan bir olaya “terör” adını takmak halkı aldatmaktır. İşçi ve emekçiler bu yalana kanmamalıdırlar. Bugün Türkiye'nin karşısındaki sorun bir savaşın nasıl bitirileceği sorundur. Bu kadar yalın! Her savaş bir siyasi çatışmanın ve sorunun silahlar aracılığıyla sürdürülmesidir. Bu savaşın ardında ise bugün kimsenin yadsıyamadığı Kürt sorunu yatıyor. Herkes Kürt sorunundan söz ediyor. Tayyip Erdoğan yıllar önce “düşünmezseniz Kürt sorunu diye bir şey yoktur” diyerek felsefi anlamda idealist yaklaşımın karikatür derecesinde komik bir örneğini vermişti. Ama iki yıl sonra “Kürt sorunu”nun varlığını kabul etmek zorunda kaldı. Bugün Kürt sorunu ile savaş sorununu birbirinden ayıramazsınız, çünkü Kürt sorununun toplumun gündemine girmesi savaş dolayısıyla olmuştur. Ayırmak istiyorsanız, hodri meydan, çözün bakalım Kürt sorununu! Kısacası, savaşı bitirmek, gençlerin ve başkalarının ölmesini engellemek isteyen Kürt sorununa siyasi bir çözüm bulur. Bu da savaşın gerekçesini ortadan kaldırır. Aksinde diretmek ve üstelik halkın gözünün içine bakarak “bu iş daha yıllarca sürecek” demek, “daha çok genç, daha çok sivil ölsün” demekle eşanlamlıdır. İşte son günlerin kayıplarından bu yaklaşımda inat edenler sorumludur.
Şimdi önerilen yöntemlerin ne kadar anlamsız olduğunu, ne kadar büyük zarar getireceğini anlamak için bunlara kısaca bakmak yeter.
Sınırötesi operasyon 90'lı yıllarda sürekli başvurulmuş bir yöntemdir. 1992'den başlayarak ordu, “Kuzey Irak Harekâtı”, “Çelik-I”, “Çekiç”, “Şafak” gibi adlarla anılan operasyonlarda sınır ötesinde savaşmıştır. Peki bunlar ne işe yaradı? Savaş bugün de devam etmiyor mu? Bu tür bir operasyon, başka bütün sonuçları bir yana, Türkiye'de yaşayan Kürtlerin büyük tepkisine yol açacak ve halklar arasındaki çatlağı biraz daha büyütecektir. Böyle bir operasyonda Türkiye içinde doğacak ağır şovenist hava, linçlere, hatta kitle katliamlarına ortam oluşturabilir.
Burada söylenenler sınırötesi operasyonun, ihtimal düşük de olsa, ABD ile çatışmaya yol açabileceği endişesiyle bundan uzak durmaya çalışanlarının yaklaşımıyla hiçbir bağ taşımıyor. İşçi Mücadelesi, Türkiye'nin NATO'dan çıkmasını, ABD'yle bütün askeri bağlarını kesmesini, İncirlik Üssü'nün kapatılmasını savunuyor. Dolayısıyla, ABD ile bir çatışma olasılığı bizi korkutmaz. Mesele, Kürt halkıyla çatışmamaktır. Çünkü o mazlum bir halktır.
Kuzey Irak'a ekonomik yaptırımlar, sadece iki halk arasındaki gerilimleri arttırmayacak, aynı zamanda dönüp Türkiye burjuvazisini de vuracaktır. Bugün Türkiye'nin Kuzey Irak Kürdistan Bölgesi ile dış ticaret hacmi 3 milyar doları, Türkiye'den müteahhitlerin aldıkları işler ise 4 milyar doları aşmıştır. Ekonomik yaptırım ya hayaldir ya da Türkiye hakim sınıfının zararlı çıkmasıyla sonuçlanacaktır.
Güneydoğu bölgesinde sosyo-ekonomik kalkınma hamlesi vaadi, insanın kanını donduruyor. Türkiye'nin en yoksul bölgesi olan bölgeye yatırım yapılması için 23 yıllık bir savaşın olmasını mı beklemek gerekiyordu? Ya da Gabar ve Lice'de 23 gencin hayatını yitirmesini mi? Ayrıca bu hamlenin anlamı nedir? “Terör” denen şeyin toplumsal tabanını oymak. Bu size savaşın büyük Kürt kitlelerinin gözüne devletten, burjuvaziden, medyadan farklı göründüğünü anlatmıyor mu? Nihayet, Kuzey Irak'a yaptırım uygularsanız, bölgenin can damarlarını kurutursunuz. O zaman bir elinizle verdiğinizi (yatırım hamlesi) öteki elinizle geri almakta olduğunuzu göremiyor musunuz?
Nihayet DTP milletvekillerine ve partinin kendisine saldırılar, özellikle de vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılması ve meclisten ihracı, Kürt sorununun ve savaşın siyasi bir çözüme kavuşturulması bakımından çok önemli bir olanağın ortadan kaldırılması olmakla kalmıyor. Siz isterseniz bu olanağı beğenmeyebilirsiniz. Ama Kürt milletvekillerinin hepsi 100 binlerce oy alarak meclise girdi. Onları meclisten çıkarmak istemek onlara oy veren o yüz binlerin, o milyondan fazla insanın iradesini hiçe saymak demektir. Bunu yapmaya kimsenin hakkı yoktur, kimsenin haddine düşmemiştir.
Hayır, Kürt sorununun tek bir çözümü vardır: Kürtleri muhatap alacaksınız. Siyasi ve barışçı bir çözüm bulacaksınız.
1~ 326 gün
ern
Kimse kendini aldatmasın! Yaşanan olayları “terör” diye nitelemek ve şeytan taşlar gibi sabah akşam “teröre karşı ulusal birlik” ilan etmekle hiçbir sorun çözülmez
Sen insan mısın ??? Şu yaşananlara terör deiyemeyenin ne hali varsa görsün .. Eğer sokak ortasında patlayan bir bomba ile annen baban kardeşin can verseydi aynı yazıyı yine kopyalayabilecek miydin ??
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15217
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!