bunarı burda konuşmayalım istersen de düşünmüyorum henüz
16 Ekim 2007 01:40
nick mick yok
oyyy ne şirin yawwwww:Dbnm de vardı aynı bööle aklıma geldi:D
16 Ekim 2007 02:33
kaan dinçer
kardeşinin günlüğünü onbinlere deşifre etmen hiç hoş deil:P
16 Ekim 2007 14:37
ivy
az bile yaptım durun daha facebook a koyucam =)
16 Ekim 2007 14:47
yavruş :)dişikartal
ablaya bakk kardeşinin özel hayatına saygısı yok üstelik dalga geçer gibi millete deşifre etmiş ben büyüsem nefret ederim böle abladann:D
kaka abla kötü ablaa:)))))))
böle ablaları şidetle kınıyorum kınkınkınkın :)))))))
16 Ekim 2007 14:51
annem okumuştuu çok kızmıştım;.....
Allahtan kantine üye değil dii :D
gerçi benim annem gidip deşifre etmezdii :) o kdr kötü değil... Allahtan deşifre etmeyecek kdr saygılıı :)
yaniii ablalarıma şükrediyorum daaa hepsi çok çok saygılılarr.... özel hayatlarımıza saygımız var.... saygısızlığa tahammülüümm yok... kardeşin diee deşifre edilmemeli o da bir insan gururu war.... apla olmak bunu yapmanı gerektirmezz...kimse bu hakkı vermio... ceza hukuku alanından girip uzatmadan noktalıyım ok bye :D
16 Ekim 2007 15:27
trevanian
işte yaşamın en saf en güzel halleri yaşadığı herşeyi önemli bir olay gibi düşünüp yazmış keşke şimdide öyle olsa...
16 Ekim 2007 15:29
kirlenmiş behh o güselimm günlüğüü.... okunmadan rahat bırakılsaydı temiz olurdu.... içine saygısızlık girmiş o günlükten hayırr gelmezz :) baştann yazsın... sıkı sıkı saklasın.. ztn her zmn kötü olayların ardındann hep temiz bi sayfa açarızz o da yapar.... ama gururu ne kdr incinir bilinmez... umarımm hafif bi sıyrılıkla kurtulur :)
16 Ekim 2007 15:38
ivy
ben ona canımı bile verecek kadar değer verirken böyle fesat düşüncelerle çıkmayın karşıma lütfen. sadece onun kadar saf olamazsınız,olamayız ama keşke olsak bunu göstermek istedim ki kendisi bundan haberdar...bişi de demedi. lütfen böyle bir şeyi güsel bişi olarak alın ve tartışma malzemesi olarak kullanmayın!!
16 Ekim 2007 17:31
yooo abii düşüncelerimizi sölüorusss:D
ben sölerken de eğleniorum ama ben kendimi böle kişilerin yerine koyuyorumda cvplıorum... geyiğin sınırı yok güseliimmm.. sen yazmışın açmışın forumu biz de yorumlarımızı düşüncelerimizi eğlencemizi döküoss rahatsız oluosan böle rahatsız olacağın şeyler açmaa:D
açıosan herşeye katalanacaksınn :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15211
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.