ayy ne güzeell :)
şimdi böyle tabi 7-8 sene sonra yazdıklarını gör bi de sen ;)
15 Ekim 2007 21:29
frnz/ ...
çok iyi ya:):) :):)
çok gzl bi başlık olmuş bu aradaa:):) eminim kardeşin 10 sene sonra bu yaoptıını anlatınca çok gülcektir böyle bişeye klızcağını sanmıorm ivyy:)
15 Ekim 2007 21:47
ivy * kartanesi
sağolun yaa bence de çok güler... ben olsam gülerdim yani..kendisinin dil pabuç kadar yalnız...kızıyorum diorum ki uçarıım bak sana burdan.. verdiği cevap uçamazsın kanatların yok senin :S
15 Ekim 2007 22:03
kafamagöre
ne güzel bişey be cocuk olmak....
15 Ekim 2007 22:18
a....
ivy kardesın desenın eskı gunluklerını falan bulup burda yayınlarmış:D ama o daha cok masumdr böle şeleri düşünmez bilee.. ayrıcaa paylastgn ıcın tesrkrlerr..
15 Ekim 2007 22:22
godmode
Sonra annemi babamı öpüp yattım.
çok duygusal ama..
15 Ekim 2007 22:27
*sütoğlan*
ivy senın bu kardesı benım kuzene istesem
:D
15 Ekim 2007 22:43
ange
ben de bi ara günlük tutmak istemiştim ama babam dedi başına bela sora bennden uyarması.. kurcalıcaktı o da heralde..:)
15 Ekim 2007 23:02
panik_yok
ooo orda dur la selçuk ben isteyecegim benim biradere :)))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15211
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.