ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > İlkokul öğrencisi bir kızın günlüğü
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

kiss saranda okto :)
kiss saranda okto :)
ahh keşke çocuklar kadar saf olabilsek... şimdiki günlüklerimizde yazanlar bu gün sevinçliyim, aşığım (evet :) ve bu konu üzerine yapılmış (parçalanmış demek daha doğru aslında) edebiyattan ileri geçmiyor...

teşekkürler ivy :)
15 Ekim 2007 18:16   mesajın adresini al  

ivy * kartanesi
ivy * kartanesi
beğenenler için teşekkürler..diğerlerini anlamıyorum...neden biliyormusunuz...ayıp belki ama onlardan öğreneceğimiz çok şey var...
15 Ekim 2007 18:18   mesajın adresini al  

*sütoğlan*
*sütoğlan*
abi ben üni 3 te kız arkadasımdan ayrıldıgımda, gecenin 3 ünde kalkıp çaydanlığa şiir yazmıştım. eje ye msn den yazdım kopmuştu:D

panik_yok demis ki:

cidden güzelmiş okurken ilkokuldayken yazdıgım şiir aklıma geldi
bi ara bulursam yazarım şiirin adı hülünün dömeleri=yai hülyanın dügmeleri :)

15 Ekim 2007 18:19   mesajın adresini al  

*yvaine*
*yvaine*
teksir; arapça bi kelime olupp çoğaltma anlamına gelmektedir...
valla tdk nın yalancısıyım :D

*taner can* demis ki:

Şimdi de ders yapıyorum.Ödevlerimden teksirlerim kaldı.ÇÜnkü dün akşam ödevlerimi bitirdim.
utandım lan kendimden kelime haznem geniş diye gecinirim, ilkokul 2ye giden bir kızın kullandığı kelimeyi bilmiom:S ne demek ki bu? kelime tanıdık geliyor gerçi ama

15 Ekim 2007 18:19   mesajın adresini al  

gokkche
gokkche
utandım lan kendimden kelime haznem geniş diye gecinirim, ilkokul 2ye giden bir kızın kullandığı kelimeyi bilmiom:S ne demek ki bu? kelime tanıdık geliyor gerçi ama

oha lan.. bunaklıktan geliodur o deyip işi kurtaralım:p yoksa bilisundur sen bunu dimi daner jean:p
15 Ekim 2007 18:22   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
teksir; arapça bi kelime olupp çoğaltma anlamına gelmektedir...
valla tdk nın yalancısıyım :D

ben de öyle biliodum da cümle icinde anlamsız kalıyor be, acaba yanlış mı biliyom yada başka bi anlamımı var die kaldım ama güzelmiş tşkler ivy
15 Ekim 2007 18:23   mesajın adresini al  

*sütoğlan*
*sütoğlan*
hepimiz ivy iz, hepimiz uyuşukuz
15 Ekim 2007 18:24   mesajın adresini al  

gokkche
gokkche
gayet şirin valla sen kafana göre takıl milleti memnun etmek de pek bi zor:s adaşım bnm yaa valla çocukluğuma döndüm.. bnm de bi şiir defterim vardı anneme, babama, abime, öğretmenime, ördekime ve anneannemle dedeme şiir yazmıştım zuhuuuuu:))

ivy demis ki:

beğenenler için teşekkürler..diğerlerini anlamıyorum...neden biliyormusunuz...ayıp belki ama onlardan öğreneceğimiz çok şey var...

15 Ekim 2007 18:31   mesajın adresini al  

ivy * kartanesi
ivy * kartanesi
ehehe adaşım saolasın selçuk sen de =) teksir şu zamanlarda sizin föy dediğiniz bişey gibidir...yani böle test gibi bişi..kağıtlarda ödevler =) (saçmalamaya başladım) bi gün de çözdükleri soruları yazayım da kopun hatta bi dk birazdan bi sıoru yazıcam çözeni alkışlıcam =)
15 Ekim 2007 18:46   mesajın adresini al  

gokkche
gokkche
hadi beklioz:p
15 Ekim 2007 18:47   mesajın adresini al  

başrahip ve şürekası
başrahip ve şürekası
uzun zamandır gördüğüm en iyi forum konusu bu......:)))))))

ablası hep yatıyormuşsun ama....:)
15 Ekim 2007 18:56   mesajın adresini al  

hüzün abi
hüzün abi
benim kardeşimin günlüğüne laf ediyodum ama daha da ilginçleri varmış...
15 Ekim 2007 19:02   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009