hayatı yalın yaşamak diye buna derim:D :D büyüdükçe cümleler karmaşıklısıyor, hayattan keyf almak için daha çok kelime bulman gerekiyor....
415 Ekim 2007 17:36
.mabel.
benimde günlük yazma alışkanlığım wardır ,, ama mutluyken hiç yazmam çocukkende öyleydi ne zaman üzgünsem ağlıycak gbiysem deftere dökerdim içimi, inanılmaz şiirler yazardım.. mutlu havam yerindeyken oturup hayatta günlük yazamazdım halen de öle :)))
15 Ekim 2007 17:44
ivy * kartanesi
benm de var bi sürü günlüğüm..ama onları buraya aktarmak çok uzun sürer...bi de kimbilir nerdeler...ama kardeş okumuş onları büyük ihtimal =)
15 Ekim 2007 17:50
luca leotardo
2. şey:
1. Rızası olmadan ilkokuldaki çocuğun günlüğü paylaşılmaz. Rıza verse de anlamaz zaten velisi karar verir.
2. Cidden ama cidden bir enteresanlık veya komiklik yok.
415 Ekim 2007 17:51
.mabel.
geyik yerine güncele açmalıymışın.. günlük ya o yüzden :P
15 Ekim 2007 17:51
*sütoğlan*
valla okurken tebessüm belirdi
sağolasın paylaştıgın için
ama burda kardeşini hepimiz sahipleniverdik:p
15 Ekim 2007 17:58
gokkche
'Toyzarastan' hii biz de abimle küçükken böyle şeyler yapardık:)) hey gidi günler heyy..
yaahu ne var ki moral bozuyosunuz? çok şirin bence.. sanki bi rezil olma durumu söz konusuymuş gibi davranmak çok saçma.. yersiz tatsızlık çıkarmanın alemi nedir??
Şimdi de ders yapıyorum.Ödevlerimden teksirlerim kaldı.ÇÜnkü dün akşam ödevlerimi bitirdim.
utandım lan kendimden kelime haznem geniş diye gecinirim, ilkokul 2ye giden bir kızın kullandığı kelimeyi bilmiom:S ne demek ki bu? kelime tanıdık geliyor gerçi ama
15 Ekim 2007 18:07
panik_yok
cidden güzelmiş okurken ilkokuldayken yazdıgım şiir aklıma geldi
bi ara bulursam yazarım şiirin adı hülünün dömeleri=yai hülyanın dügmeleri :)
15 Ekim 2007 18:08
gokkche
o ne ya hülünün dömeleri:pp necedir bu?
15 Ekim 2007 18:12
*yvaine*
ivy çok tembelsinn, kardeşindenn örnek al biraz :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15211
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.