| |
ivy
|
bu paylaşımı bizzat kızkardeşimin günlüğünden yapıyorum...koptum okuyunca..oumama bişi demedi..bi de siz okuyun ne olur yaa =)
3 aralık cumar,
Annem beni uykudan kaldırdı.Elimi yüzümü yıkadım. Giyindim saçımı topladım. Kahvaltı edip annemle birlikte okula gittik.Derslerimi çalıştım.Eve döndüğümüde babam uyanıktı.Ablam uyuyordu.Ablamı kaldırıp yeni giysilerimle okula gittiğim için ona gösterdim.Şimdi de düzgün kahvaltı ettim.Biraz oyun oynadım.O sırada Cazibe teyzem geldi.Sonra Arzu yengem geldi.Bana şeker getirdi.Ben herkese şeker dahıttım.Sonra bir şeyler atıştırdık. Sonra Berkay geldi.Bana kağıt getirdi.Her 2. Sınıflara kukla oynatacağız.6 kişiyiz.Onu cumagününe kadar ezberleyecekmişim.Kağıdı okudum çok güzel. Sonra CAzibe teyzem gitti.Geriye Arzu yengem kaldı.Annemle ablam Arzu yengeyle konuştular. Ablam hem ders yapıyor,hem konuşuyor.Ama ablam hep konuşuyor. (ben burda koptum çocuk beni şikayet etmiş ya )Derslerini yapmayı unutuyor.Sonra Arzu yengem gitti.Arzu yengemi kapıdan geirdik.Sonra annemle ablam konuştular.Sonra babam eve geldi.Babam televizyon izledi.Babamın telefonundan mesaj geldi.Annem de çamaşır seriyor.Annem bulaşıkları da yıkıyordu,yemek yapıyordu.Şimdi de ders yapıyorum.Ödevlerimden teksirlerim kaldı.ÇÜnkü dün akşam ödevlerimi bitirdim. Ablam dersi bırakıp yattı.Daha sonra anneme yardım ettim.Yemek yedik.Derslerimi bitirdim.Sonra biraz kitap okudum.Sonra annem derslerimi kontrol etti.Bir kaç yanlışım vardı.Annem bana anlattı, çözdük. Ha Babam De Babamı izlerken, Arzu yengemler aradı.Bizi çağırdılar.Gittik.Bize yiyecek ikram eetti.Karnımız şişti.Sonra benim uykum geldi.Annemin kucağına yattım.Ama uyuyamadım.Televizyonun sesi çok açıktı.Sonra eve gittik.Annemleri öpüp yattım.
|
|
2 ~ 320 gün
|
|
| |
ivy
|
4 Aralık pazar
Baabam uyandı.Ben uyanıktım.Daha sonra annem uyandı abblam uyuyordu.Ablam televizyonu açtırmadığı için yatakodasına gittim.Sonra babam ablamı zorla uyandırdı.Kahvaltımızı ettik.Benim canım sıkıldı.Ablamla isim şehir oynadık.Sonra da ablamın canı sıkıldı.Oynamayalım dedi.Zil çaldı.Ablamın arkadaı geldi.O sıraad annem pizza yapıyordu.Ablamın yanına koydu.Bende balon üflüyordum.Sonra ablam arkadaşı ile birlikte Eskişehir'e gitti.Sonra yemek yedik.Biraz babam çekirdek yedi.Sonra annemi babamı öpüp yattım.
|
|
~ 320 gün
|
|
| |
gokkche
|
kaç yaşındadır ki senin kardeş?? yoksa bu yeni öğretim programındaki öğrenci günlüklerinden mi?? öyleyse çok güldüm puhahahhaa.. ama değilse gayet saf ve temizz duygularla yazılmış bi çocuk günlüğü.. yaş aldıkça düzelir yav:p
|
|
~ 320 gün
|
|
| |
tilbac
|
cumar nedır abı ya pazarla cumanın karısımı bıseymı:D
|
|
~ 320 gün
|
|
| |
ivy
|
euhehe bnmki daha ilkokul 4 e gidiyor. bunlar 2.sınıf civarı yazılmış ama sanırım...ahh ah.. çok saf ve temizler ...ama yine de çok komedi...
|
|
~ 320 gün
|
|
| |
ivy
|
6 Aralık salı
Erkenden kalktım.Elimi yüzümü yıkadım.Kahvaltımı ettim.Sınavıma çalıştım.Okula hazırlandım.Okula gittim. Sınavımı oldum ama 90 aldım.Çok üzüldüm.Okul dönüşünde annem üzülme dedi.Bir dahaki sefere 100 alırsın dedi.Bilge de 95 aldı.Eve gittik. Derslerimi yapmış mıyım diye baktım. (nası yaa :S ) Hepsi kolaymış. Sonra babam geldi.Ben de biraz çizgifilm izledim.Derslerimi Yaptım. Sonra meyvamı yedim,sütümü içtim yatağıma yattım.Mışıl mışıl uyudum
|
|
~ 320 gün
|
|
| |
.mabel.
|
izin aldın mı bakıım burada paylaşırken ivy ?
|
|
~ 320 gün
|
|
| |
ivy
|
almadım ama kızmaz çünkü dün okuyup güldük hep beraber
|
|
~ 320 gün
|
|
| |
gokkche
|
hıııı eski yani:p o zaman müdahale gerektirecek bi durum yok:p ehueheuehua
|
|
~ 320 gün
|
|
| |
dea
|
ya hadi sen okumuşsunda bu yaptığın saygısızlık değil mi.. kaç yaşında olursa olsun kardeşin bu yaptığın çok ayıp gerçekten..
|
|
~ 320 gün
|
|
| |
ivy
|
3 Şubat 2006
Bugün çok güzel bir gün çünkü babamın doğumgün.Ama annem ile babam sinemaya gidecekler.Ben süsledim etrafı.Gidecekleri yer karfır.Babamın çorap çekmecesinden açılmamış bir çorap aldım.Paketledim.Babam çok güzel olduğunu söyledi.Toyzarastan bana bir bebek almışlar.Ve böylece bu mutlu gün sona erdi.
|
|
~ 320 gün
|
|
| |
ivy
|
kardeşimi en iyi ben tanırım ve duyup kırılacağı bir durum olsa ya da özel bir şey yazmış olsa zaten paylaşmam burda. dikkat yazılı var kitapları gibi gerçekten saf ve temizler ve komikler.bunun içn paylaştım...hep böyle kalabilsek de keşke...
|
|
~ 320 gün
|
|
| |
first_of__all
|
hayatı yalın yaşamak diye buna derim:D :D büyüdükçe cümleler karmaşıklısıyor, hayattan keyf almak için daha çok kelime bulman gerekiyor....
|
|
4 ~ 320 gün
|
|
| |
.mabel.
|
benimde günlük yazma alışkanlığım wardır ,, ama mutluyken hiç yazmam çocukkende öyleydi ne zaman üzgünsem ağlıycak gbiysem deftere dökerdim içimi, inanılmaz şiirler yazardım.. mutlu havam yerindeyken oturup hayatta günlük yazamazdım halen de öle :)))
|
|
~ 320 gün
|
|
| |
ivy
|
benm de var bi sürü günlüğüm..ama onları buraya aktarmak çok uzun sürer...bi de kimbilir nerdeler...ama kardeş okumuş onları büyük ihtimal =)
|
|
~ 320 gün
|
|
| |