| |
nefertari
|
tek yolu bu mu yani pisman olmamanin?
|
|
~ 1049 gün
|
|
| |
damla
|
pimanlık bizim için..innalar için...pişman ola ola anlıcaz bişileri...
|
|
~ 1049 gün
|
|
| |
nefertari
|
ama sonra da kendini zaptedemiyorsun..
|
|
~ 1049 gün
|
|
| |
nefertari
|
gamsiz insanlara imreniyorum da ben kendimi suclu hissediyorum sorun bu..
|
|
~ 1049 gün
|
|
| |
damla
|
olsun varsın pişman ol ya..deneyim hepsi.b daha yapmazsın..uzun ömürlerimiz..daha çook görücez öğrenicez..aşkla ilgiliyse pişmanlıın evliliğ e yaklaşırken deneyim..bi daha yapmazsın olur biter.ölüme çare yok bi tek.unutma..
|
|
~ 1049 gün
|
|
| |
nefertari
|
yok ya ben kendime kiziyorum yani her gun gelip su bilgisayari acacagima ne bilim daha akillica seyler yapabilirim acikcasi, neyse ki oyle buyuk seyler degil o zmn napardim acaba? kendini sevmeye gelince baskalarini daha cok seviyorum artik mesela yazin afrikaya gitcem ins..
|
|
~ 1049 gün
|
|
| |
damla
|
ya pişman olucaın şeyleri yapma derler..dah ayaşımız kaç başımız kaçda bilelim.akıl var mantık var dicekisniz..yaşıorusss yaşıcaımızı..gencizz...ne pişmanlıı koy gitsin.yaşa yap ne yapmak sitiosan ama gurur ve kaliteni ayaklar altına almadan.bak gör pişmna olmazsın.biraz düşünerek areket etsen olucak..sadece..
|
|
~ 1049 gün
|
|
| |
nefertari
|
ya ben boyle degildim eskiden noldu bana ya..bu arada bana yonelmeyin sanki beni teselli forumu gibi oldu:)
|
|
~ 1049 gün
|
|
| |
nefertari
|
iste bu konu hakkinda en fazla bu ednir ve biter genelde:) ya ben bu yuzden istemedim iste forum acmayi
|
|
~ 1049 gün
|
|
| |
damla
|
yarın ölücekmiş gibi ama yarınıda düşünerek yaşa:):)
|
|
~ 1049 gün
|
|
| |
nefertari
|
1. daha guzel ama 2. yi yapiyoruz sadece..
|
|
~ 1049 gün
|
|
| |
damla
|
BUGÜN aLLAH İÇİN NE YAPTIM BİLİOMUSUN:)ANNEME ÇOK İİ DAVRANDIM:)ama bilgisyarın başında vakit öldürüorum..:)
|
|
~ 1049 gün
|
|
| |
nefertari
|
|
|
~ 1049 gün
|
|
| |
nefertari
|
bugun 5 te kalktim yerimden de kipirdamadim ideal yasam..tek konustugum insanlar da forumdakiler 1 tlf konusmasi bile yok, ne guzel di mi:))
|
|
~ 1049 gün
|
|
| |
nefertari
|
yani mesele tlf degil..tum gun sadece msn ve forum:) ve 1 insan yuzu bile gormeme:) birazdan bilgisayari kucaklayip onla uyucam bu gidisle
|
|
~ 1049 gün
|
|
| |