benim cevremdeki coğunluk bumi gibi, vatanı kurtaranlar da var, adam sen de diyen de. ama cevreme baktığımda hala enseyi karartmaya vakit var diyorum herkesi bilemem ama cevremde gözlemlediğim bu, insanlık ölmemiş lafını hala telaffuz edebiliyorum
çok şükür ki benm çevremdekiler de öyle.. ama başka çevrelere gittikçe olmadığını da görüyorum.. insanlık ölmeyen yerler de var ölen yerler de, ben zaten herkes demedim..
yok ben öyle dediğini iddia etmedim zaten, ama yazdan beri oldukça yer gezdim, normalde farkına bile varmadan gecip gittiğim yerler de durup etrafı gözleme imkanım da oldu, ben de öyle bir izlenim uyandı, kızılayda bile durup yardım eden cıkıyorsa umutvardır bir yerler de hala, ama yapacak çok şey de var, gel gör ki ben eylem adamı olamadım hiç bi zaman
bilmemneden demis ki:
benim cevremdeki coğunluk bumi gibi, vatanı kurtaranlar da var, adam sen de diyen de. ama cevreme baktığımda hala enseyi karartmaya vakit var diyorum herkesi bilemem ama cevremde gözlemlediğim bu, insanlık ölmemiş lafını hala telaffuz edebiliyorum
çok şükür ki benm çevremdekiler de öyle.. ama başka çevrelere gittikçe olmadığını da görüyorum.. insanlık ölmeyen yerler de var ölen yerler de, ben zaten herkes demedim..
15 Ekim 2007 08:38
kafamagöre
keşke herkes o mısırcı amca gibi olsa....
15 Ekim 2007 10:18
küçük bir kız çocuğu
şehit haberlerini izlerken hıçkıra hıçkıra ağladım ben.. tutamadım.. tutmak istedim.. ağlamamak istedim olmadı.. abim değildi ölenler, kocam kardeşim sevgilim değildi ama ağladım.. sonuçta ölenler aslında benim kardeşim abim kocam ya da sevgilimdi.. düşündüm sonra, benim bile canımı bu kadar yaktıysa bu ölümler, o analar babalar kardeşler sevgililer eşler ne haldedir acaba?
vicdan kalmadı karşıdakinin yerine kendini koymak kalmadı.. off bayram ziyaretleri offf bilmem ne lafları aldı onun yerine.. sen sahip çıkmazsan ben çıkmazsam bekleme başkasından sahip çıkmaz.. o evlatlara da vatana da..
117 Ekim 2007 10:58
maktulren
Teröristlere kafan girsin hocam
17 Ekim 2007 16:43
tülbetül
güzel bi yazıydı
17 Ekim 2007 22:22
ç@gl@я;
Çok güsel yasmışsın bea bumi wala içimizdekilere tercüman oldun sağol warol : )))
işte o amca gibi dürüst insanlarla karşılaştıkça insan mutlu oluyor ama zamanımızda öyle insanlar ve güven azaldıkça bi mutsuzluk bi negatiflik bi hayal kırıklığı bi bi bi...
bikeresinde mc de menümü almış oturcak yer bakıyorduk ve yaşlı teyze ve amca yeni kalkıyorlardı, arkadaşlarla aa boşaldı orası geçelim oraya der ve masalara yerleşirken masada unutulan gözlük ve yaşlı amca,teyze aklıma gelipde koşa koşa gidişim aklıma gelir. Tam minibüse biniyorlardıki yetiştiğime çok sevinmiştim ve onların o mutluluğunu görmek senelerdir hiç aklımdan çıkmıyor...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15188
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.