ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > ‘Ateş düştüğü yeri yakar’ı kim söylemişti yahu?
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 21

bilmemneden
bilmemneden
benim cevremdeki coğunluk bumi gibi, vatanı kurtaranlar da var, adam sen de diyen de. ama cevreme baktığımda hala enseyi karartmaya vakit var diyorum herkesi bilemem ama cevremde gözlemlediğim bu, insanlık ölmemiş lafını hala telaffuz edebiliyorum

çok şükür ki benm çevremdekiler de öyle.. ama başka çevrelere gittikçe olmadığını da görüyorum.. insanlık ölmeyen yerler de var ölen yerler de, ben zaten herkes demedim..
14 Ekim 2007 21:29   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
yok ben öyle dediğini iddia etmedim zaten, ama yazdan beri oldukça yer gezdim, normalde farkına bile varmadan gecip gittiğim yerler de durup etrafı gözleme imkanım da oldu, ben de öyle bir izlenim uyandı, kızılayda bile durup yardım eden cıkıyorsa umutvardır bir yerler de hala, ama yapacak çok şey de var, gel gör ki ben eylem adamı olamadım hiç bi zaman

bilmemneden demis ki:

benim cevremdeki coğunluk bumi gibi, vatanı kurtaranlar da var, adam sen de diyen de. ama cevreme baktığımda hala enseyi karartmaya vakit var diyorum herkesi bilemem ama cevremde gözlemlediğim bu, insanlık ölmemiş lafını hala telaffuz edebiliyorum

çok şükür ki benm çevremdekiler de öyle.. ama başka çevrelere gittikçe olmadığını da görüyorum.. insanlık ölmeyen yerler de var ölen yerler de, ben zaten herkes demedim..

15 Ekim 2007 08:38   mesajın adresini al  

kafamagöre
kafamagöre
keşke herkes o mısırcı amca gibi olsa....
15 Ekim 2007 10:18   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
şehit haberlerini izlerken hıçkıra hıçkıra ağladım ben.. tutamadım.. tutmak istedim.. ağlamamak istedim olmadı.. abim değildi ölenler, kocam kardeşim sevgilim değildi ama ağladım.. sonuçta ölenler aslında benim kardeşim abim kocam ya da sevgilimdi.. düşündüm sonra, benim bile canımı bu kadar yaktıysa bu ölümler, o analar babalar kardeşler sevgililer eşler ne haldedir acaba?

vicdan kalmadı karşıdakinin yerine kendini koymak kalmadı.. off bayram ziyaretleri offf bilmem ne lafları aldı onun yerine.. sen sahip çıkmazsan ben çıkmazsam bekleme başkasından sahip çıkmaz.. o evlatlara da vatana da..
 1   17 Ekim 2007 10:58   mesajın adresini al  

maktulren
maktulren
Teröristlere kafan girsin hocam
17 Ekim 2007 16:43   mesajın adresini al  

tülbetül
tülbetül
güzel bi yazıydı
17 Ekim 2007 22:22   mesajın adresini al  

ç@gl@я;
ç@gl@я;
Çok güsel yasmışsın bea bumi wala içimizdekilere tercüman oldun sağol warol : )))
23 Ekim 2007 01:41   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
ateş düştüğü yeri yakarın ardından gelmesi gereken tümce şu olsa gerek, susma, sustukça sıra sana gelecek..
12 Nisan 2008 15:13   mesajın adresini al  

diddl
diddl
çok süper olmuş valla ellerine sağlık

işte o amca gibi dürüst insanlarla karşılaştıkça insan mutlu oluyor ama zamanımızda öyle insanlar ve güven azaldıkça bi mutsuzluk bi negatiflik bi hayal kırıklığı bi bi bi...

bikeresinde mc de menümü almış oturcak yer bakıyorduk ve yaşlı teyze ve amca yeni kalkıyorlardı, arkadaşlarla aa boşaldı orası geçelim oraya der ve masalara yerleşirken masada unutulan gözlük ve yaşlı amca,teyze aklıma gelipde koşa koşa gidişim aklıma gelir. Tam minibüse biniyorlardıki yetiştiğime çok sevinmiştim ve onların o mutluluğunu görmek senelerdir hiç aklımdan çıkmıyor...
14 Nisan 2008 13:48   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 21

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009