arkadslar gecen gun yanı yaklasık 4 5 gun once green street pub ın ordan gectım tadılattydı ıstersnz bı bakın bıtmısmıı::)umarım bıtmemstr yaaa bnde ılerkı bı tarhe ertlnrse gelme ıhtımalım varda::::)
15 Ekim 2007 20:47
cinmax
bak ya bide dua etmiş bitmemiştir diye gıcık :p
ileri tarih olmaz benim işten çıkma riskim var. yarın aadaapazarındayım ertesi gün giderim buluşmaya işte. bu arada arkadaslar bu buluşmaya gelecek herhangi biri kız erkek farketmez, biri bana özelden telefon numarasını verebilirmi. en kötü ihtimal oraaya gidip sap gibi kalma ihtimaline karşı
eksı78lıve demis ki:
arkadslar gecen gun yanı yaklasık 4 5 gun once green street pub ın ordan gectım tadılattydı ıstersnz bı bakın bıtmısmıı::)umarım bıtmemstr yaaa bnde ılerkı bı tarhe ertlnrse gelme ıhtımalım varda::::)
15 Ekim 2007 21:05
sultanaz!
ya eğer tadilettaysa, ki yarın bakıcam işalla,
ama bakamadan öğrenemeden gerçekleşecekse buluşma, direk adı bahçeye geçeriz ok? çok yakın zaten
üzgünüm ama ertelenme gibi bi durum yok, anca anlaştık zaten :D
15 Ekim 2007 21:09
eksı78lıve
:( hayr yaaa napalım artk tekrarlanırsa bu bukusma ona katılırmm..eger alkollu mekan istıosanız bjk lıler dernegı var orasda olabılır canlı muzık fln oluo...adı bahcede bıldıım kadaryla yok alkol
15 Ekim 2007 21:50
sultanaz!
bi buluşalım da hayırlısıyla, ikinicisi de olur işalla :D
15 Ekim 2007 22:02
sultanaz!
cascadımız baharın ev arkadaşları da geliyooo ehuheuh
15 Ekim 2007 22:06
umurr
bu zaten ıkıncısı bırıncısı izdıham sebebiyle pek gusel olamamştı ama
15 Ekim 2007 22:34
ülkü özcan
:))))))))))
umur demis ki:
bu zaten ıkıncısı bırıncısı izdıham sebebiyle pek gusel olamamştı ama
15 Ekim 2007 23:56
sultanaz!
:D
16 Ekim 2007 01:23
cinmax
geldim ben sakaryaya :) yarın görüsmek üzere.
16 Ekim 2007 14:36
yavruş :)dişikartal
süperr iyi ki olmuş buluşun buluşun ee sonuçta kantin sadece izmir ankara ve istanbulda değil di mii :))
buluşun ve eğlenin ruhumuz sizinleee:p hatta durun ben de katılıjamm ruhen de olsaaa:p
16 Ekim 2007 14:40
sultanaz!
ben de dedim ki bu kız şehir şehir buluşmaları mı geziyo :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15187
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.