ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Yönetmen: Gus Van Sant Senaryo: Matt Damon, Ben Affleck
Oyuncular:
Robin Williams - Sean Maguire
Matt Damon - Will Hunting
Ben Affleck - Chuckie Sullivan
Stellan Skarsgård - Gerald Lambeau
Minnie Driver - Skylar
Will Hunting (Matt Damon), bir üniversitede hademelik yapan süper zeki bir gençtir. Bir matematik dehasıdır. Will, bir türlü sokak kavgalarından kendini alıkoyamaz ve başı derde girer. Onun dehasını keşfeden Matematik Profesörü Lambeau (Stellan Skarsgaard) kurtarır ama iki şartı vardır:
Will, Lambeau ile matematik derslerine katılmalı ve terapiye başlamalıdır.
Hapise düşmek üzere olan Will'i bu durumdan kurtarabilecek tek kişi onun yeteneklerini farkeden, okulun profesörlerinden Sean McGuire (Robin Williams)'dır. Aralarında bir anlaşma yaparlar ve bu zamanla çok özel bir dostluğa doğru yol alırlar.
Bütün olup bitenler sırasında çekici ve yakışıklı Bay Hunting, başarılı ve güzel bir kızın (Minnie Driver) ilgisini çekmeyi başarır. Katı ve talepkar profesör bu her an dönüşmeye hazır gençte bir kıvılcım ateşle güzel kız ise ona sevmeyi ve sevilmeyi öğretirken terapisti tüm ruhsal problemlerini bir bir çözmesine yardım eder.
son derece güzel bir film :)
313 Ekim 2007 22:23
aslan67
oo süper film..robin williams en sevdiğim 2-3 aktörden biridir..Ve Matt Damon gibi bir oyuncu da kadroda olunca bu filmi izlemek kaçınılmaz oluyor..
13 Ekim 2007 22:29
ßµ®ãk
sınemada keyıfle ızledıgım ender fılımlerden,tesekkur ettık kupa kızı ;)
13 Ekim 2007 22:30
kupa kızı
izlemeyenlere şiddetle tavsiye edilir ;)
13 Ekim 2007 22:32
kupa kızı
rica ederim efemm :)
ßµ®ãk demis ki:
sınemada keyıfle ızledıgım ender fılımlerden,tesekkur ettık kupa kızı ;)
13 Ekim 2007 22:33
kupa kızı
ayrıca bu film ile ben affleck ve matt damon en iyi özgün senaryo dalında oscar heykelciğini almışlardır :)
13 Ekim 2007 22:37
barışcıl atom™
trt de izlemiştim süper bir film
unutamadığım filmlerden, çoğu sahnesi aklımda kazılı
13 Ekim 2007 22:37
hayda.bre
Çok güzel yaa .izleyinnnnnnnnnnn :D
13 Ekim 2007 22:38
panik_yok
güzel çok güzel ama action sevenler sıkılabilir
birde ben affleck filmi bozmuş arkadaş
13 Ekim 2007 23:02
fralulet.gozde
ay çok izlemek istediM yaf=>>>
13 Ekim 2007 23:15
bilmemneden
ben izledim, tekrar izledim, çok güzel bir film.. gerçekten tavsiye edilecek kadar var..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15181
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.