ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Arkadaşı Alexia’nin teklifini kıramayan Marie, birlikte ders çalışmak üzere arkadaşının evine gider. Sakin bir aile hayatının hüküm sürdüğü ev tıpku Marie’nin hayallerindeki gibidir. Ancak gece yarısı çıkagelen psikopat bir katil Alexia’nın tüm ailesini öldürür ve Alexia’yı da kaçırır. Arkadaşının kaçırılmasına seyirci kalamayan Marie de peşlerinden gidecektir.
imdb puanı : 6.8/10
Yapım : 2003, Fransa
Tür : Gerilim / Korku / Suç
Yönetmen : Alexandre Aja
Senaryo : Alexandre Aja
Oyuncular : Cécile De France, Philippe Nahon, Oana Pellea, Maïwenn LeBesco
Yapımcı : Alexandre Arcady
Görüntü Yönetmeni : Maxime Alexandre
Müzik : François Eudes
Süre : 1 saat, 31 dk.
Gösterim Tarihi : 18 Haziran 2003
Ofofofof ne filmdir bu arkadaş!:D
Biraz önce izledim filmi ve A4 kağıdı büyüklüğünde bir tanıtım bile yaparım bu filme:D
Filmdeki herifin mi diyeyim yoksa hatunun bilinçaltı mı diyeyim(gerçi ikisi de aynı bokun laciverti:P) müthiş zeki bir karakter..Hele filmin başlarında bir kafa koparma sahnesi var ki enfes:DHa bir de ormandaki el feneri olayı:D
Kurgu süper,filmin sonunda hiç beklemediğiniz olaylarla karşılaşıyorsunuz..
Film tam bir +18'lik film bu arada:)Film aşırı vahşet içerdiği için 143 evet tam 143 ülkede yasaklanmıştır ayrıca bunu da belirtmeden edemeyeceğim:)Başrolde Cecile de France gibi çekici bir hatunun oynadığı Fransız filmidir..
Biz yasakları çiğnemeyi çok severiz ve eminim bu filme talep de yasaklandıktan sonra çığ gibi büyümüştür:D
imdb puanı 6.8/10 gibi bence bir gerilim filmine verilecek yüksek puanlardan biridir..Film diğer sinema sitelerinde ise 8.0 ila 9.0 arasında derecelenmiştir..
Ayrıca bana göre filmin adı Yüksek Gerilim diye geçmeliydi;fakat bütün sitelerde Yüksek Tansiyon diye geçtiği için bu şekilde başlığa ekledim:)
13 Ekim 2007 15:52
aslan67
Filmle ilgili diğer afişler..
13 Ekim 2007 15:52
frnz/ ...
ömer bana bi liste çıkarsana ya:) :p:p
yarın film almaya gitcemmm
13 Ekim 2007 15:54
aslan67
bu filmi eminim bulamazsın da:D
ya eğer film istiyorsan bırak bütün filmleri bütün benliğini ver ve bu filmi bul:D
ciddiyim:D
frambuaz:p/frnz demis ki:
ömer bana bi liste çıkarsana ya:) :p:p
yarın film almaya gitcemmm
13 Ekim 2007 15:55
frnz/ ...
hadi yaa:d
tmm ozaman bulcam iştee!!:d
13 Ekim 2007 15:57
aslan67
ya kaç tane güzel sahne var hangi birini sayacağımı şaşırdım:D
ayrıca bu filmi 25 yaşındaki Alexandre Aja gibi genç bir yönetmenin çekmesine gerçekten inanamadım..helal be Alexandre..yürü be koçum:D
çok pis gaza geldim önüme gelmeyin doğrarım imanıma:P:D
13 Ekim 2007 16:00
suigeneris
bide mad max serisi var mel gibson'un:P..bide işaretler die bi film var:D
13 Ekim 2007 16:11
aslan67
bütün serisi olsa kaç yazar bana bu etkiyi sağlamadıktan sonra:D
ha bir de haute tension diye bir film var:D
suigeneris demis ki:
bide mad max serisi var mel gibson'un:P..bide işaretler die bi film var:D
13 Ekim 2007 16:12
lord of drinks
izlediğim en gudik filmlerden...
imza toplayacam, gidip insan haklarına başvuracam
ingilizlerle fransızlar lütfen korku filmi yapmasınlar diye
ya da gerilim ne b.ksa
iki kulvar da geçerli..
bi severance bi haute tension.. nooluo a.q dior insan..
haa sevdiğim bi sahne oldu filmde, daha doğrusu bi sahne içinh yapılan bi yorum:
filmin başında bi sahne var bilenler bilir, eleman bi ablanın kafasını alıyor....
ekşide biri bi yorum yapmış; herhalde s...ip atmak deyimi burdan geliyor . tam anlamıyla uygulamış abi diye
şiddetle katılıyorum.. hem cidden, hem gülmekten katılıyorum :D
13 Ekim 2007 16:44
lord of drinks
haute tension bu işte hacı... imdbde arat haute tension die geçer. senin koyduun film yani. bi haute tension war sankim.
13 Ekim 2007 16:45
aslan67
yok abi biliyorum o suigenerisle anlaşmamızı sağlayan bir cümle yapısı:D
ben ona ha bir de haute tension diye bir film var derim o da bana ha bir de maverick diye bir film var der böyle uzar gider:D
lord of drinks demis ki:
haute tension bu işte hacı... imdbde arat haute tension die geçer. senin koyduun film yani. bi haute tension war sankim.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15174
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.