ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > moldova-türkiye
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa      şu anda 37 - 47

polater
polater
arkadaslar bence butun suçu fatih terime atmamak lazım (bir fenerbahceli olmama ragmen bunu soyluyorum).Türk futbolu bi çöküntü içinde 2002 den sonra yeni bi nesil yetiştiremedik. burdaki suç Terimde degil, başta 3 büyükler olmak üzere tüm spor klüplerimizde. Fatih Terim gitsin diyoruz da bizi bu durumdan fatih terim kurtaramazsa başka hiç kimse kurtaramaz...
 1   14 Ekim 2007 00:46   mesajın adresini al  

cenk_arkan1905
cenk_arkan1905
Hakanı kadroda görmeyince sevinenler bugün görmüşlerdir Gökhan'larını ne kadar net pozisyonlar kaçırdı, ben Hakan illede oynasın dmiyorum ama Hakan'a laf atmadan önce bir görün diğerlerini... Gökhan ve M.Topuz'a sormak lazım ligdeki giydikkleri forma sanırım daha değerliki bugünki performanslarının kaç katını oynuyorlar
14 Ekim 2007 00:50   mesajın adresini al  

se®kan
se®kan
tamam sakatlar çoktu,kadro kurmakta zorlandı terim ama bu takımda yenilmez mi be bilader.insan utanır yaw.nesinden korktunda tek forvet başladın.ümit karan ı niye sonradan sokuyosun oyuna.arif değil o ümit.atar 3 tane alırsın maçı...kişisel egolarını bi yenemedi şu adam ya.cins midir nedir.
14 Ekim 2007 01:32   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
ilk yarıyı izledim, ne bir organize atak vardı, ne de ayağında düzgün top tutan bir adam. herkes ayrı bir dünya. rezaletti gerçekten .
14 Ekim 2007 01:52   mesajın adresini al  

kunephe
kunephe
son zamanlarda izlediğimiz vasat futbol hala devam ediyor ve servet ne zaman ekranda görünse hala sümkürüyor.
14 Ekim 2007 02:07   mesajın adresini al  

t.j
t.j
tum suc fatıh terımındır..cıkıp ahkam kesmeyi biliyor ama su memlekette bı tane mı sağ bek yok..hiç kimse yoksa serkan balcı var .. tumer kac aydır topa vurmamış sen almış adamı oynatıyosun..moldovaya karşı tek forvet maca cıkıyosun...ibrahim uzulmez eziyetini çekmek zorunda diiliz biz..koy vedersonu oynasın..bundan daha iyi oynar..o yoksa volkan yaman ı koy..kesinlikle daha iyi oynar..bu adam oyuncuyu neye gore secıyo bılmıyorum ama secmeyı bılmıyo bu aralar...
 1   14 Ekim 2007 03:40   mesajın adresini al  

doğangörünümlüşahin
doğangörünümlüşahin
Son zamanların en formsuz kalecisi Hakan ı oynatmasının tek sebebi artisliğidir...
 1   14 Ekim 2007 04:13   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan

A Milli Futbol Takımı oyuncuları, Moldova maçı öncesi yapılan seremonide İstiklal Marşı okunurken asker selamı verdi.

Futbolcular, şehit olan askerler için asker selamı verirken, ilk 11'deki oyuncuların dışında yedek oyuncular da asker selamı vererek İstiklal Marşı'nı dinledi.

ŞEHİTLER İÇİN PANKARTLAR ASILDI

Türk taraftarları, son olaylarda şehit düşen askerler için ''Şehitler ölmez, vatan bölünmez'' ve ''Kahrolsun PKK'' şeklinde tezahürat yaptılar.

Ayrıca tribünlere siyah zemin üzerine ''Kahrolsun PKK'' ve beyaz zemin üzerine de ''Şehitler ölmez, vatan bölünmez'' şeklinde pankartlar asıldı. Ancak, ''Kahrolsun PKK'' yazılı pankarta izin vermeyen görevliler, daha sonra bu pankartı kaldırttı.

Tribünde Türk taraftarlarının astığı ''Baltacının izindeyiz'' şeklindeki bir pankart da dikkati çekti.
14 Ekim 2007 15:39   mesajın adresini al  

doomswar
doomswar
sonuçta noldu az kalsın yeniliyorduk berabere kaldık =( ben yunanistan maçını 4 gözle bekliyorum =F
14 Ekim 2007 16:09   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
ama olmaz ki hayır cidden olmaz ki böyle de gol yenilmez ki be kardeşim bizim mahalle maclarında bile böyle gol yemezdi kaleciler. şu siyah forma olayı ters tepti galiba,streslerini arttırmış gibi geldi bana. Yunanistan macını da savaş havasına sokmuşlar zaten yüzyulın maçı vs vs, futbolcular da insan, onların da duyguları, dayanma güçleri, moralleri var. aşırı yükleme yaparsan yanar, fazla yükleniyorlar bizim çocuklara, fatih terim bile psikolojik baskı altında gibi geldi açıklamasını izledim. futbolla aram yoktur ama sinir harbi yaşatmasınlar sonuçta futbol bi spordur
14 Ekim 2007 16:50   mesajın adresini al  

mavera..
mavera..
demekki futbol slogan ve hamasetle oynanmıyormuş..
16 Ekim 2007 14:28   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa      şu anda 37 - 47

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009