allahım şeker komasına girejem bitsin artk bu bayram :DDDDD
13 Ekim 2007 13:12
şekeyy pancayııı=)
dünden beri gezdiğim ewleri toplasan 1 tepsi rahat yemişimdir her evde bi tabak ve dün hiç yemek yemedim sırf baklavaa=D ee antepli ahbaplarımız sağolsunlar bol tereyağlı antepli baklavalar,antep sarmalar =)))))) sizi seviyorum antepp =p antepli birylen evlenecem werdim kararımı,hatta altın istemez,tepsi tepsi baklava yapsınlar yeter =P
13 Ekim 2007 13:30
küçük bir kız çocuğu
ben tatlı yemem..
13 Ekim 2007 14:10
dogujan
bu bayram daha bir tane tatlı yemedim
işten yorgunluktan aklıma bile gelmio sikeyim yaaa
13 Ekim 2007 14:11
mıshıl mıshıl
ben de istereeeeeemmmmm
13 Ekim 2007 19:31
creativizm
koymuşsunuz bu resimleri canım çektibutun gunumu tatlı yiyerek geçirdim mide fesatı geçirecem birazdan:)
13 Ekim 2007 19:34
ßµ®ãk
aksam yemegı sonrası kaymaklı kadayıf iyi gider :D
13 Ekim 2007 19:54
abcdefg
baklava diildee sütlü fıstıklı kadayıff çok güzel olurduu keşke ndanda resim koysaydınn yawss
13 Ekim 2007 21:01
germanistinn
yuppiiiiiii bayram geliyor!!
ya ben bayram ortamını çok seviyorum yaaa ama eskisi gibi değil artık:(( insanları biraraya getirip tanımadığın bi sürü kişinin yanında bak kızım bunlar da akraba muhabbetleri oluyor ya eskiden sevmezdim ama son zamanlarda bayılıyorum:D çok eğlenceli:))))))))))
26 Eylül 2008 21:01
beyhan__
şerbetli tatlı sevmiyorummm
26 Eylül 2008 21:06
@kt
bı tatlı bulmus bızım arkadas baklava gbı ama beyaz esmer her turlu cıkolata var cevız olsun fındık fıstık onlarda hem kuru baklava dılımı kadr bsı tatlı adına aranacak herseı bı araya toplamıslar bız butun grup olarak buna karar werdık:)..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15160
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.