annem laz böreği yapmış ımmmm değmelik lazlara taş çıkarırı valla nefes yapıyor. eğer henüz denemediyseniz tadına kesinlikle bakın arkadaşlar. çok egzantirik bişi diyeceksiniz yiyince tadına baktırdığım tüm arkadaşlarım çok sevdi ve öyel söyledi çünkü (: börek dediğime bakmayın bu tatlı oluyo işte adı üstünde laz böreği laz işi ters biraz :D
bi de su böreği yapmış anneciim ımmmm onu da hrika yapar kahvaltıda yedik bi güzel (:
112 Ekim 2007 23:51
ritrit
laz böreeeeeee
yaaa bugün aklımdan geçirdim canım nası çekti var ya :S:S
çıkyorum ve girmicem bu sayfaya bidaa :D
12 Ekim 2007 23:53
doğangörünümlüşahin
Ne demişler
Bir tabak baklavanın 40 yıl hatırı var...
13 Ekim 2007 00:01
yosamite
gözümüz doysun diye koydunuz bu güzelim tatlıları ama içim gitti içim :)
13 Ekim 2007 00:36
mırıltı.jj
sayfa yamulmuş mumulmuşş,,saray sarmasına bir alkış da benden,şeker hastası olmak isteemezdim:(< sanki birileri istermiş gibi:P>
13 Ekim 2007 01:06
souvereign jr.
antep fıstıklı baklava çok güzel oluyo. tabi içi dolgulu şekerler de harika :D ha bi de lokum var. aaa unuttum sütlü tatlıları. yanii bayram tatlısız , tatlı bayramsız olmaz , ama bişiler eksik sanki , acaba ne?
13 Ekim 2007 01:24
souvereign jr.
zaten adı üstünde ramazan/şeker bayramı :)
13 Ekim 2007 01:26
henüzdüşünmedim
hiçte tatlı olmayan hayatlar var....bayramlar mı tatlısız olmucak...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15160
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.