acıklıyorum! bunun gıbı bir tepsi mantıyı tek basıma yedıgım cok olmustur (:
12 Ekim 2007 23:05
fralulet.gozde
olaR olaRR=)
12 Ekim 2007 23:06
off the record
o antep fıstıklı sarma oraya konulur mu be... şimdi uçağa atlayıp memlekete gidicem ha
12 Ekim 2007 23:08
ritrit
ama siz niye böyle yapıyosunuzzzzzzzz :((((((((((
12 Ekim 2007 23:16
bilmemneden
henüzdüşünmedim ile profilim arasında bi nokta var, o yeşil olursa online görünüyo, eğer o nokta sarı veya kırmızıysa görünmüyo, o noktanın üzerine tıklarsan renkleri değişiyo.. belki bu yüzden olabilir..
henüzdüşünmedim demis ki:
yaa bişi diyebilirim ben şu anda onlineim ama altımda online işareti çıkmıyor... kafayı yicem yaa neden olabilir.. ben neyin günahını çekiyorum:(
12 Ekim 2007 23:19
ßµ®ãk
off canım feci mantı cektı :D
12 Ekim 2007 23:24
-aéquítas-
Sarma Antep Fıstıklı Very Nice
12 Ekim 2007 23:28
ßµ®ãk
yorgunluk hat safhada gozler gıtmekte /:
12 Ekim 2007 23:29
ülkü özcan
bizim evde ev baklavası var dedim gelin dedim kimse umursamadı valla beni.. hıhh...
12 Ekim 2007 23:34
aslan67
bu çenemi bir durduramadım ki:)
henüzdüşünmedim demis ki:
bende de aynı sorun oluyor ve ben de çözümü bulamadım baba bulursan beni de bi gıpraştır:)
seninkide kaybolmuyor herhalde.. saklansın bile seni görebiliyoruz:)
12 Ekim 2007 23:34
henüzdüşünmedim
henüzdüşünmedim ile profilim arasında bi nokta var, o yeşil olursa online görünüyo, eğer o nokta sarı veya kırmızıysa görünmüyo, o noktanın üzerine tıklarsan renkleri değişiyo.. belki bu yüzden olabilir..
işte o noktayı yeşil yapıyorum ama olmuyor...heryolu denedim düzelmicek galiba...
12 Ekim 2007 23:40
bilmemneden
işte o noktayı yeşil yapıyorum ama olmuyor...heryolu denedim düzelmicek galiba...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15160
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.