sakın benim hakkımda iyi şeyler yazma :)))) ......
bakalım tüyo işe yarayacak mı :))
filmi ispanyolca seyretmicez di mi Ömer ? :)
suigeneris demis ki:
cıdden bu fılmı ızlemeyın :D
bir kadına ne yapmayacağını söylemek ona ne yapacağını söylemektir aslında..ee sende genel konuştuğuna göre..:))
12 Ekim 2007 17:26
aslan67
altyazı mevcut olm size eziyet çektirir miyim hiç:)
12 Ekim 2007 17:31
suigeneris
aaa! nietini belli ettin olmaski..yani sen şimdi diosunki üstü kapalı olarak;bana iltifat et..bittin sen:P
12 Ekim 2007 17:32
ßµ®ãk
valla fılmın afısı bıle sakıncalı :D screenshot ları merak eden varsa google da grafıkler sekmesınde arama yapsın :D
12 Ekim 2007 17:32
aslan67
olm afişteki güzelliğe baksana,şilililer sinema sektörüne daha çok asılmalılar bence:)
ßµ®ãk demis ki:
valla fılmın afısı bıle sakıncalı :D screenshot ları merak eden varsa google da grafıkler sekmesınde arama yapsın :D
12 Ekim 2007 17:36
eudomania
çamaşır makinesi olan sahne müthiş..
12 Ekim 2007 17:52
serd@l
tüüh uyandıı yaa :))) benim gibi kötü birine kimse güzel şeyler söylemek istemez ki...
bende şeker istiyorum midem agrıyana kadar yemek istiyorum sonra da pelte yapıcam onlardaan :))
bu filmi seyredicem ama Day Witch diye matrixvari :) rus yapımı filmi şiddetle seyretmenizi öneririm..:)) şiddet uygulayın demiyorum yanlış anlamaya müsait halihazır da bi ortam var zaten :))
12 Ekim 2007 17:53
ßµ®ãk
olm afişteki güzelliğe baksana,şilililer sinema sektörüne daha çok asılmalılar bence:)
bı rus baslıgımı acsak ne :D :P
12 Ekim 2007 18:02
aslan67
:D:D harbiden süperdi:D
izlemeyenlere kısa bir bilgi vermek gerekirse:
bizim esas oğlan hatunla cinsel ilişkiye girecektir,tabii çamaşır makinesinin üstünde,bir anda makine çalışmaya başlar ve zaten sıcak olan ortam makinenin titreşimleriyle daha da ısınır:D
eudomania demis ki:
çamaşır makinesi olan sahne müthiş..
12 Ekim 2007 18:03
aslan67
o olayları bıraktık:P
hem senin hatun görmesin?:P
ßµ®ãk demis ki:
bı rus baslıgımı acsak ne :D :P
12 Ekim 2007 18:04
ßµ®ãk
olm rusları kım bıraktıda bız bırakıcaz :D yok o gormez gızlıce baslık acarız :P
12 Ekim 2007 18:20
boomerang ¹³
gayet güzel bir film, ama bazı sahneler anlamsız cinsel içerikle dolu.. ama bir çamaşır makinesi sahnesi var ki aman tanrım :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15151
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.