bütün hocaların köküne kibrit suyuuu...yaşasın öğrencilerr ehuehuheuehu
5 Nisan 2008 00:44
celitons
financial accounting e giren her kolunu kaldırdıında o sarkık göbei bi karış acılan kart kadına kıl oluorum ama dersı super annatıo..
eski futbolcu erkan hocaaaaaaaaaaaaaaam prof oldun da nooldu bee insan ol basta insaaaaaaaaaaaaaaaaan
son olarak dündar hocam saarsın.. kılıksın... malaksın... brzda aptalsın.. bnm adım ayşe deil ve bernayla aynı evde kalan cansu ben deilim..
ya bi de son olarak huseyin beeeeeeeeeeey sizden nefret ediorum umarım kaygan zemırde çanağınızın ustune yapışısınız..
5 Nisan 2008 01:06
reddish
Abdullah hocam konuyu başka taraflara çekip, dallandırıp budaklandırıyorsunuz sonra da ucu kaçıyor, bağlasanız da faydası yokk :D
5 Mayıs 2008 23:35
messiniyen
hocam hadi 1.sinde eşşektik kaldık dersten , 2.sinde sen geçirmem dedin , ama bari 3.sünde geçirseydin de beni şimdi cinayet faili yapmasaydın yazık değil mi sana da amca yaa ...
5 Mayıs 2008 23:36
reddish
seval hoca bize lise çocuğu muamelesi yapmaktan vazgeççç !!!! :)))
7 Mayıs 2008 18:55
khopp!xd
lann hojaa amq shenınn nefret edıorm shenden bi tane cakıcam yapscan bı yerleree:S
(hukuk ogrencısıne hıc bensemıorm dımıı:)
8 Mayıs 2008 19:07
***jano***
ya ulan seni hoca yapanın...
lan ben daha iyi anlatırım zaten sözlüde vermiyon ne boqa yararsın sn yaa...
8 Mayıs 2008 19:17
red apple
ben optik öğrenciyim...şöyle diyorum.
ooohoooooo portakalı soydum başucuma koydum...diye saysay yani ;))
8 Mayıs 2008 19:29
layne_orn
hoca sabah kalktıında umarım saçın beline kadr uzamış olur..
bide geç kalmışındır traş olamamışındır bide kıravatın evde kalmıştır okula almazlar...
bide bunu örenen baban ebene atlar..
saygılar :).
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15141
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!