hocamıza en cok sölemek istediğim sey o seviyeye nasıl geşldği ve ne gibi caba harcadığı kalbinde olduğumudur????
9 Kasım 2007 17:57
c.kumsacli
sana uyuz oluyorum
9 Kasım 2007 23:55
...aisha...
kemal hocam sen çok pis bi insansın pantolonuna döktüğün o yemek lekesyle 1 hafta okulda dolaştın allahaşkına o saçı uzatmşsn da bi kere yıka bee tiksiniom vallahi dinleyemiom seni , senini çöp evde falan yaşadığını düşünmeye başladık koskoca profösör olmşsunda vallahi bi temzliği örenemmişsn bırak yaa iğrenç:S:S
10 Kasım 2007 23:49
nzmcn
insanların yuzune karsı konusmayı tercih ederim sozumu esirgemem helede hocalara karsı bi gun atılcam ama ne zmn bilmiorum belki de hep haklıyım ondan bişi demiolar ya da manyak bu kim ugrascak diolar
11 Kasım 2007 00:57
sycoturk
Hocam her şey için teşekkurler.. Emeklerinizi ödeyemem ...
11 Kasım 2007 02:08
sincity
lan artislik yapma sererim 2.80
11 Kasım 2007 03:22
deja_vu
siz hiç bu sıralardan geçmediniz mi? olurdu herhalde...
11 Kasım 2007 13:57
jadambenim
sizin gibi hocalar azaldı sizin gibi hocaları cogaltmak lazım ....
7 Aralık 2007 21:52
gaggag
bu hocaların hepsi aynı benim bildiiğim öğretmen çocuğun okuldaki ebebeynidir ama bizim ülkedekiler yetiştirmek değilde daha çok köreltmeye çalışıyolar öğretmenlik okuyan arkadaşlarım lütfen siz böle olmayın
8 Aralık 2007 17:43
çutee-libertine-
hocammm sizi feysbukta buldumm ama eklemicemmm çunku odev yapmadıgım zaman hastaydım falan diyorum..gittigim party eventlerini gorurseniz tugce buna attending şuna attending die ayıp olur size..
ondan eklemedim yani yoksa severim sizi..
(çok samimi oldu valla)
8 Aralık 2007 19:24
yamyam
öllllllllllllll
8 Aralık 2007 19:44
alize67
hocam önce siz öğrensenizde bu konuyu sonra gelip bana anlatsanız .Beni yormayın şimdi yormayın beni o kitap bu kitap die sende de akıl varsa tabii öğrenirsin sayın tarih hocam.Allah seni bildiği gibi yapsın emiiiiii
8 Aralık 2007 22:56
souvereign jr.
yapılan harf hataları. :)
8 Aralık 2007 23:06
gonca'emre
Benim onLara yok beLki ama onLarın dediği şeylerin birisini yazım mesela
senin devamsızLık probLemin oLmayacak Derse geLme ne oLur :D:D:D
9 Aralık 2007 13:28
memeth of georgia
yeter artık, canmı mı alıcan hocaaa!! =)
9 Aralık 2007 17:01
çutee-libertine-
hocamm bu kadar hırpalamayın kendinizi teorilerle falan..dışarda da hayat var..siz bu yüzden bu yaşınızda hala evlenemimişsinizz üzülüorum adınıza.. aaa bu kadar da hırslı olunmaz ki ama size bi sevgili lazım kaldırın başınızı kitaplardan..
dersinize girmememin nedeni kesinlikle siz değilsiniz ve vizeyi kaçırmam da tamamen kötü hava şartlarından ötürüdür (bkz lodos) size bir kastım yoktur hatta en sevdiğim hocamsınızdır iyi ki varsınız dır :)
not: satrançta epeyce geliştim, geçen sene arada bir yenebildiysem bu sene hiç şansınız yok demektir, üzgünüm :)
9 Aralık 2007 21:15
çutee-libertine-
hocam hatta sevgili bolum baskanıma da bi tane yazayım:
Albert Long Hall deki klasik muzik etkinliklerine size yalaklık olsun diye değil özellikle ilgi duyduğum için gidiyorum..
bilginize..
bi de almanca hocamıza:
hocam minus plus vermekle almanca ogrenemeyiz biz..bence o gun dersteki hareketiniz: bizi Kyoto imzalansız yürüyüşüne gelirseniz cmt kadıkoye carsamba ders yapmicam demeniz çok saçma..zorla guzellik olmaz..ki bn yuruyus yapılarak kuresel ısınmanın onleneceğine inanmıyorum onun yerine aletleri stand byda tutmayın o daha mantıklı..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15141
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!