benim bir beden eğitimi öğretmenim vardı çok tatlıydı ya :)
12 Ekim 2007 11:15
bittorrentsemih
benim orta okulda bi hocam vardı arif die 1.40 boyu vardı ibnenin.okulun ilk günü yeni okulum bide kapıya tekme attım die koridorda beni dövmüştü pezevenk.bide boyu yetmio die bana sandalye getittirdi üstüne cıkıp dövdü puşt. elini s...tiğim nasılda vuruyodu
12 Ekim 2007 11:22
bittorrentsemih
lisede matematik karneye 4 düşmeliydi hocam notu yanlış hesaplamış bende sözluyu ii verdi sandım arkadaslarla iddalastım benim 5 düşcek die bir hafta sonra geldi yanlış hesaplamışım die orospunun yüzünden 10 kişiye iskender kola ısmarladın hala acısı içimde walla
12 Ekim 2007 11:28
bittorrentsemih
lisede parti düzenledik içki var mı die kontrol için gelip partiye katılan milletin kasılmasını saglayan milleti eğlenemez hale getirip beni rezil eden taneri önce ortakantindekiler s...sin
12 Ekim 2007 11:32
sevilay.
..!!onur demis ki:
sevilay o hoca dönüp okusun bunları göriym seni :D ehueh
sonra benim okul bitmez artık:)napıyım oda verdiği sözü tutsaydı:)
12 Ekim 2007 11:45
sevilay.
üniversiteye yeni başlamıştım ilk vizelerde vizeden çıktık hocaya nasıl küfür ediyorum ama bi baktım hoca arkamda ama ona ettiğimi anlamadı yoksa valla okul bitmezdi...:)yinede pişman değilim
12 Ekim 2007 11:50
sevilay.
ern demis ki:
yau 1 tane mi olumlu yorum olmaz :Pp
hadi ilk ol sen yaz :)
12 Ekim 2007 12:02
sevilay.
1.sınıfta gerizekalı bi asistan vardı adam hocanın yanında süt dökmüş kedi gibiydi şerefsiz hoca çıkınca aslan kesiliyordu aq ben senin hayvan herif yerden bitme kendini bişi sanıyodu Allahım ya bide sevgili yapmış havasından gecilmiyor
12 Ekim 2007 12:19
sevilay.
bak hocam kulakların çok cınladı farkındayım ama napıyım ya aq yine aynı hoca 2.sınıfta mesleki yabancı dil sınavına gircez bize türkcesini bile bimediğimiz metinlerden sorcağını söledi ve dediki sınavda sözlük serbest olcak 1 hafta sonra sınav günü kağıta kocaman ingilizce yazmış sözlük kullanmak yasak diye bide o sınıfa çoçuğunu getirmiş küçük elini tutmuş sınıfta geziyolar bize bakıp pis pis sırıtıyodu şerefsiz lan var ya kalkıp ikisinide boğacaktım mal herif aq bak yine sinirlendim
12 Ekim 2007 12:23
aslan67
Öğrencilerle bu kadar iyi geçindiğin,arkadaşlarından ayrı görmediğin için sana helal olsun lisedeki Ferruh Hocam:D
ern demis ki:
yau 1 tane mi olumlu yorum olmaz :Pp
12 Ekim 2007 12:55
sevilay.
ern demis ki:
ha şöylee bakın aslana :P ben de bir örnek vereyim.
liseden nihat hocam (baba),, sınav kağıtlarını bize okuttuğun için çok teşekkür ederiz :P çok büyüksün nihat baba özledim seni.
lan kaç yıllık öğrenciyim şöle hoca bulamadım:)
12 Ekim 2007 13:29
karabiber00
ben bizim hocaların.... küfrü basardım ama allahtan bayramdayız o yüzden küfretmeyecem allahından bulsunlar
12 Ekim 2007 13:40
berdush®
topunuzun a.q.
12 Ekim 2007 13:43
_ozzy_
Ortaokuldaki FEVZİ kazması(hoca) kulağımı çektiğin sağ elin varya...
12 Ekim 2007 14:09
dreamer
ingilizceci ilhami hocayı unutamam adam sınawlarda gider kantine bişiler alırdı bizde malum artık yaptıgımız:) berhudar ol hocam
12 Ekim 2007 15:05
eti.cin
aa kuru kuruya kutlamak olmazzz elini falanda öpseydin:D:D bende 0.1puan mağduruyumm:(
doğangörünümlüşahin demis ki:
49.5 ile bırakan hocanın annesinin bayramını kutlamak istiyorum.
12 Ekim 2007 15:16
bittorrentsemih
benim 45 yasında bekar bi hocam vardı bayan erkekler coookkk çektik valla azgın karıdan.
12 Ekim 2007 15:55
bilmemneden
benim hocalar hakkındaki yorumum iyiyse söylerdim yüzlerine karşı zaten- ki bu da max 2dir:)-, kötüyse laf sokardım, tavırlarımdan da bilirlerdi hocalar onları sevmediklerimi.. kaç defa savunma yazdım, müdür okuldan atmakla tehdit etti ama hiç ceza almadan bitirdim şu okulu!! sevmediklerimize zaten arkadaşlarla toplu monolog tarzı bişeyler yaparken el hareketleri ve küfürler havada uçardı.. mustafa hocaya 3 kere -al, al, al- asfalt osmana 5 kere -şap, şap, şap- ellerimiz kızarırdı biz hala devam ederdik:))
12 Ekim 2007 19:19
martello
vize notum 60 olduğu halde finalden bırakıp sonra da kağıdımı görmek istediğimde pişmiş kelle gibi gülüp çık dışarı diyen hocama diyorum ki : lan a.qodumun sapığı illa etek mi giymemiz lazım dersi geçebilmemiz için gavat oğlu gavatın oğlu!!!!!
12 Ekim 2007 21:43
sevilay.
çok sevdiğim bi hocamın bugun doğum günü doğum gününüz kutlu olsun hocam...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15141
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!