prof. kızıyodu derste essegi baglasam 4 yıl mezun olur gider,ama siz olamazsınız demişti.
bende cevaben hocam 4yıl daha baglayın prof.olsun diecektim ama nerdeeeeeeeeee:(
15 Kasım 2008 15:31
qülücüq
hocam -1 yanlışlıkla oldu :)
15 Kasım 2008 15:34
cardiotoxic
beyin cerrahi doç hoca sınavda beynimizin korteksini kullanmadığını ve aynı özelliğin hayvanlarda da olduğunu söylüyodu:-)
ulan şerefsiz maden sen kullanıyodun da niye 10 senedir prof olamadın diyemedik:-)
15 Kasım 2008 15:36
punknrock
hocam be biliyorum benden hoşlanıyosun
115 Kasım 2008 15:37
qülücüq
parazitoloji hocasına hiç söyleyemedim ama hep içimde kaldı ne zaman görsem gülesim gelioor.kadın aynı twety nin annesine bensio çizgi filmdeki:)))))))
15 Kasım 2008 15:38
cardiotoxic
ben de hoca olsam söylemem:-)öğrencim anlasın...not zamanı kokusu çıkar:-)
punknrock demis ki: hocam be biliyorum benden hoşlanıyosun
15 Kasım 2008 15:40
d3stina
allh belanızı versin..
22 Kasım 2008 04:04
sanrt
hocam anneniz nasıl bi kadın bilmiorum ama herkez arkasından konusuo ve öncüleri de benim maalesef:D:D:D
22 Kasım 2008 04:20
heyulæ
bırak şu yalanı artık
22 Kasım 2008 04:21
sanrt
hoca deilsin sen::D:D
heyulæ demis ki: bırak şu yalanı artık
22 Kasım 2008 04:23
heyulæ
hocasın da çok yalan konuşuyon :)
22 Kasım 2008 04:27
d3stina
hocam o kızın birden nası bölm birincisi olduunu bilmiyomuş gibi yaptıkkkkk ama aptal diiliz bizzzzzzz!!!!!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15141
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.