hep seni okutan hocaya diolar ben hiç bişey demiorummm:D
17 Ekim 2008 16:24
calipsoo
Hocam siz kendini zeki göstermeye çalışan gerizekaaalıı ukelaaa birisiniz
Hoca olmussun ama adam olamamışsın
Hoca camide :P:P(saçmaladımm)
17 Ekim 2008 16:38
ataraksia
ulan prof.larda bile sendeki kasıntılık yok...boktan bi araştırma görevlisisin ve unun ezikliyiğyle ne yapacağını şaşırmışsın...dikkat çekmeye çalışıyosun 1.50 boyunla bunuda başaramıyosun..sivilde yakalarsam seni....:@
17 Ekim 2008 16:40
mutlu_632
beni gecen donem koyan turizm hacasına solemek ıstıyorum sen o bu su musun lan yalım ha gecende arkadas sınıfra demıs hoca sen hıc tuttun mu dıye hoca bosulmus kalms zuhaaaaaaaaaaaaaaa
22 Ekim 2008 16:35
fwz20
inan o kadar cok solencek sey warki hangini soleyeyım...
ömrümü 7n bitirdin hocaaaaam.. git de dönmeye çalışırken ayakkabının altı sökülsün..yolda arabanın benzini bitsin...en hararetli konuşmanda telfnun şarjı bitsin. eşşek herif.. (üni 1 deki inlzce hocamaydı bütün bunlar )
22 Ekim 2008 23:40
_socièlogist_
İçime attım gitti :)
25 Ekim 2008 07:10
jeus
allah belanı eşek selanı wersin :D
26 Ekim 2008 09:36
simurg-
ben çalıştığım okulun müdürüne söylemek istiyorum.
sen adam mısın be, kazmanın tekisin. Senin gibileri nasıl oluyor da yönetici, idareci, müdür vs. yapıyorlar. Senden hiçbir şey olmaz aslında. Sen git evinde yat ahmak!
26 Ekim 2008 09:46
tohunç
O zaman benden sana
Bir gün vücudun içinde isyan çikmis. Aralarinda bir toplanti yapip isyana son vermek için müdür seçmeye karar vermisler.Beyin hemen kendini tavsiye etmis. kalp itiraz edip kendini göstermis, kulak ,göz vs..Göt te kendisinin müdür olmasini istemis.
Hepsi bununla dalga geçmisler.
-Sen siçmaktan baska ne ise yararsin demisler.Göt tabii buna sinirlenmis, sonunda beyini müdür sesmisler.Göt bütün organlara küsmüs ve artik siçmamaya karar vermis.
Bir süre sonra vücut iflas etmis tabii.
Beyin siçmayi düsünüyor, kalp artik kan yerine bok pompalamaya baslamis vs..Sonunda dayanayip götü müdür seçmisler.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15141
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.