40 kişiyi yaz okuluna bıraktıran tamere
sınıfta argosu ağzından düşmeyen şabana
adam üstüne adam kayıran lütfiyeye çok derin saygılarımla..
24 Haziran 2008 13:24
__su__perisi__
torpilsiz geçirmiyo bazıları kıl oluyorum o tiplere:@ 3_5 puan için süründürüyolar...
24 Haziran 2008 13:26
***jano***
öle şerefsizler çok var:D
24 Haziran 2008 13:28
boo
hoca bi s.ktir git yaa sabahtan beri kafa ütüledin daha kahvaltı bile yapmadım
24 Haziran 2008 13:50
souvereign jr.
bizim hocalar da bizim sürünmemizi istemiyorlar , 3 5 puan dilenmeyin vermem diyolar direk. yapacak bişi yok tabi sınavdan ne alırsak o.
__su__perisi__ demis ki: torpilsiz geçirmiyo bazıları kıl oluyorum o tiplere:@ 3_5 puan için süründürüyolar...
24 Haziran 2008 15:32
heyulæ
lisede hayatı zehir eden ingilizceci gerçi yüzünede sövdüm ama olsun senin beynını skım a.qmun rahatsız ruh hastası
24 Haziran 2008 15:37
xcarnation
Öğrenciler çalışıyor, öğretmenler para kazanıyor, ilk okulda böyleydi hep..
1 yıl boyunca hayvanların vajinal yollarını anlatan serap hocaya
Tarih derslerinde savaşların nasıl olduğunu tahtaya beni ve arkadaşlarımı kaldırarak canlı örneklerle gösteren Ramazan hocaya
Okulun kapısını çaldıklarında, müdürün yanında ''bu kadarmı sefilliklik olur'' dediğim cümle için disiplin cezası veren iso müdüre
Okul servisini taksimden mecidiye köy istikametine doğru giden duraktan alıp, haber vermeyen 40 derece sıcağın altında yürümemi gerektiren zihniyete
En derin en gevrek en uzun saygılarımla...
1 Temmuz 2008 02:43
kelebegim84
Pınar Sarısaray a onu sevdiğimi söylemeyi istiyorum :)
1 Temmuz 2008 14:38
alice kendi alemınde
Nevzat hocam her onay zamanı bana azar çekersiniz bu sefer neden tek bi laf etmediniz yav!!
ne güzel 1,5 senedir sadece analogtan kaldım yapamazsın diyip vermek istemediğiniz derslerin hepsini geçtim dicektim:(
2 Temmuz 2008 07:48
alice kendi alemınde
Murat Hocam iyi ki proje hocamız siz oldunuz. Toplantıları da sizi de çok özleyeceğim.
2 Temmuz 2008 07:55
bigbang
and lisesindeki müzik hocam sırf dersim benimsensin die millet ing.cenin yanında bu dersi de tınlasınlar die beni kurban seçtin ve müziğime kötü not verdin..tamam flüt çalamıordum partnerim solfej yaparken gülme krizine de girdim hadi flütün en altındaki do tuşu ikidebi düşüp duruyordu ama ortaöğretim okadar önemliyken 3 verdin ya bana, hrkese 5 verirken.
helvacıoğlu marka flütüm götüne gire...
2 Temmuz 2008 15:02
symbollise
valla hiç olmadıı söledimm hepp öle de mezun oldumnmm:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15141
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.