lan öküz bu tiple bu hareketlerle nasıl öğretim görevlisi olabildin sen..yolda görsem yeminle otobüs şoförü olduğunu zannederim.ağzındaki sakızı geviş getirir gibi çiğnemesen bir de ah var yaa.........
12 Ekim 2007 02:45
sevilay.
salla kankim ya aq yalan mı konuşuyom gelsin okusun ipne bide bu ayıyı amerikaya aldılar yuh diyorum artık aman iyiki gelmedi bu dönem :)
12 Ekim 2007 02:48
no control
hapsırıgıma takan ahmet hocaaaa senın espiri yapmaya calısan çemçük agzına sıcayım.ipneoglu ıpne
12 Ekim 2007 02:49
sevilay.
bizim lisede bi din kültürü hocası vardı adamın suratı sacları turuncuydu lakabıda havuctu bu şerefsize biz havuc diye bağırmıştık bizi sınıfta resil etmişti 3 arktık ayağa kaldırıp bizim müslüman olayamacağımızı hangi dine mensup olduğumuzu sormuştu...aq hocam benim dinimden sananeydi
ben bi kere ortaokuldayken matematik hocama çok kızmıştım sınav kağıtının arkasına hocam çok hainsiniz yazmıştım :)disipline verceklerdi beni:)
12 Ekim 2007 03:23
no control
ozaman hep beraber kıl hocalarımızın gırtlagını skelim :)
12 Ekim 2007 03:23
sevilay.
no control demis ki:
ozaman hep beraber kıl hocalarımızın gırtlagını skelim :)
olur uyar bize:)
12 Ekim 2007 03:24
ivy mrs holi şit
aydın hojam size kojam diebilirmiyim =) aşığım da kendisine =)
12 Ekim 2007 03:27
no control
ulen memleket kumese donecek he :))
12 Ekim 2007 03:28
sevilay.
o değilde bu siteye hocalarda üye oluyomuş son senem okulum uzuycak valla bide başlığı ben actım ehu ehu napalım yaw düşünce özgürlüğü diye bişi var:)
12 Ekim 2007 03:31
eti.cin
düşünce özgürlüğü varda kankim tecavüz özgürlüğü yok işte:D lan bşey olmaz benm uzadı bak beraber mezun oluruz ehuehue...
sevilay. demis ki:
o değilde bu siteye hocalarda üye oluyomuş son senem okulum uzuycak valla bide başlığı ben actım ehu ehu napalım yaw düşünce özgürlüğü diye bişi var:)
12 Ekim 2007 03:33
bur@ck
ey karakayalı ömrümü yedin kulaklarım pas tuttu sesinden
eeeey cengiz hollandaya gitmişsin evlen bi gayle sende kurtul bizde kurtulalım 4 sınıfta 1. sınıf matematik alıyorum utan utan :D
ilker iyisin hoşsun ama dersinden geçemiyoz be adam
eeeey diğerleri bırakın mezun olayım artık :D
12 Ekim 2007 03:38
panik_yok
hoca oku ezanı öldüm açlıktan
12 Ekim 2007 08:09
salihzeki
sessiz sakin birisi olmama rağmen bana vuran türkçe hocasını hayarım boyunca affetmicem,ama hocamdır saygım hala var.
12 Ekim 2007 10:48
ferd_İ
sözlü esnasında heo aklıma gelir..... oha a.q o soruda sorulur mu
12 Ekim 2007 11:07
atalay
benim bir beden eğitimi öğretmenim vardı çok tatlıydı ya :)
12 Ekim 2007 11:15
bittorrentsemih
benim orta okulda bi hocam vardı arif die 1.40 boyu vardı ibnenin.okulun ilk günü yeni okulum bide kapıya tekme attım die koridorda beni dövmüştü pezevenk.bide boyu yetmio die bana sandalye getittirdi üstüne cıkıp dövdü puşt. elini s...tiğim nasılda vuruyodu
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15141
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!