ulan mal karı senin bastığın o 0 ı taktığımımı sanıosn pehhhhhhh!!!!
çakabildiğin kadar çak dikkat et sanada tır çakmasın;)
3 Haziran 2008 17:45
sarho$
çok özledim lan sizi canım hocalarım
derslerinize gelemiorum ama telafi sınavlarında görüşürüz ;) öptüm bye
3 Haziran 2008 17:47
eterlielbisemudguard
canım kostkova sen interview de o eteği giymişsin bide benden sorulara cevap vermemi bekliyosun... nerde bizim testing de gördüğümüz fairness kuralı... ayrıca erkek arkadasım diyip durma kıskanıyorum ama :/ bide eski kocandan olan cocuğu ona göndersekte bizde rahat gezsek ne dersin? ;)
demek istiyorum...
3 Haziran 2008 17:48
imamcık
sayın murat hocam mikroişlem projesi için pic16 f 84 entegresi ile zar atma programı yazın dedinizya onu okul birincisi arkadaş bile yapamadı sizden gizli ona gidip yardım istememize rağmen.buradan tek diyeceğim şu 1senemi yediğiniz vede yiyeceğiniz ikinci snem için teşekkürler.dilerim evladın bin beterini çeker hocam allah belanızı versin
3 Haziran 2008 17:53
deniz_can
topunuzun a.q
birde bölüm başkanını sekreterini bir saatline bana kiralama teklif
Hocam o gicir gicir metalik siyah renkli vectra nizin kaputa ben taktimda o hale getirdim,ama pisman degilim gene olsun gene yaparim hatta sizi kuytu kose 1yerde yakalarsam sizede pis seyler yaparim!
Saygilarimla...
16 Haziran 2008 18:41
deniz_can
ben genede celalin kızını s.. istadiğimi söyleyecem
nede olsa okul birmeyecek a.q
16 Haziran 2008 18:45
paradoks_
sayn hocm... siizi camdan atıp üstünüze çöp dökmek istiyorum en büyük hayalim..
23 Haziran 2008 17:50
__su__perisi__
öğretmen olmuşlar adam olamamışlar! büyüklük bende kalsın içimden çooooook kötü düşünceler geçsede sölemek istemezdim çünkü kırk yılda bi ziyaretlerine gidip onların neden gelmiyosun der gibi koccaman gözlerle acındırarak bakması içimin yağını eritiyo zaten:D ohhh olsun:)
23 Haziran 2008 20:06
sve je laz
bi konuda uzmanlaştın diye herşeyi bildiğini mi zannediyosun
24 Haziran 2008 02:27
psikolojik manyak
prof olmussun ama adam olamamıssın a.qmunun cibiliyetsizi
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15141
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.