herkese iyi bayrmalr el öptürmem öpmem dee hadii byy cnm ok.bye
12 Ekim 2007 02:52
mırıltı.jj
kutlu ya da mübarek,kutsuz ama mübarek,mutlu ve de kutlu,hayırlı ve ya mübarek,kısaca kim ne diyorsa ondan olsun sülalecek
12 Ekim 2007 03:02
essitalopram
Bana da hergün bayram... Neden acabaaa??? :)))
12 Ekim 2007 03:08
cassio
Bugün bayram ama mutlu değilim...Ailemin yanında olup sigara içmemeyi çok isterdim...
12 Ekim 2007 06:45
luca leotardo
Sevgili arkadaşlarım kardeşlerim ve dostlarım:
Hepinizin ramazan bayramını kutlarım aile büyüklerinizin ellerinden öper, bu bayramın bizler adına, devletimiz ve milletimiz adına, Türk İslam camiası ve Ülkücü camiamız adına hayırlara vesile olmasını Yüce Allah' tan temenni ederim...
12 Ekim 2007 09:37
°•t£ññur°•
HERKESLERE İYİ BAYRAMLAR
12 Ekim 2007 10:24
tetard_pm
herkeşlere ii bayramlar...
12 Ekim 2007 10:58
atalay
herkese iyi bayramlar.
umarım siz bu bayram aileniz abiniz babanız, kardeşinizle kalkıp bayram namazına gidebildiniz, sabah erkenden bauram ziyaretlerine başlayabildiniz, elini öpreceğiniz büyükleriniz şehir dışına çıkmanı ya da daha hala yanınızdalr ya da siz onların yanına gidebildiniz..
umarım kabir ziyaretine gidebildniz..
umarım bayramı hakkıyla yaşıyorsunuz..
bundan 9 sene evvelki bayramı yaşamayı dilerdim..
12 Ekim 2007 11:11
(_sheitann_)™
MUTLU BAYRAMLAR KANTİN AHALİSİİİİ :p
12 Ekim 2007 11:11
.........
HERKESE İYİ BAYRAMLAARR !!!
12 Ekim 2007 11:17
bad religion
iyi bayramlar herkese.. bir arkadasimin annesinin vefati nedeniyle buruk giriyorum bu bayrama..
12 Ekim 2007 12:52
purepoison(can):):)
ahhhhhh ahhhhh nerde eski bayramlar :( eskiden bi sewinrdim neyse bayram egldi die galiba hep sewdiklerimi görrdüm şimdi normal bi g
nden farkı bile yok:(:(
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15140
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.