ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Kişi başına düşen milli utanç kaç dolar?
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

-glycerine-
-glycerine-
neden iyi olmamış yazı anlamadım.Siz hiç porsche cayenne'e binip doğuda şehit olan birini gördünüz mü?
11 Ekim 2007 23:51   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Şehit Asteğmen Deniz Yüzgeç vardı amerikada masterlar yapmıştı. Annesi çok üzüldü sonra...,,

Gene ŞEHİT ASTEĞMEN Zeki Burak Okay . Bahçeşehir Üniversitesi `ni bitirdi. ABD Ohio `da Kent State Üniversitesi `nde master yaptı. Kaç fakülte etti? İki fakülte. Hatta bu asteğmenimiz kantinden bir kızın da abisidir.

Bunlar öleli belki yıldan fazla süre geçti hepsi de aslan gibi eğitimli ve zengin belki de..Ama hepsi de gitti işte. Bunların ikisi aklımda yer ettiler zihnimde unutamadım hiç...

Senin anlatmak istediğini de anlıyorum ama doğuya giden her askerin şehi olma ihtimali var eğer birisi de doğuya gitmiyorsa onu ordunun tayin sisteminde aramak gerek.
12 Ekim 2007 00:02   mesajın adresini al  

tilbac
tilbac
duygu sömürüsüne gel!!!
nekadarda kanım dondu,nasıl uzuldum bi bilseniz:)tabi cok haklısın yılmaz paşa kahvehane kulturune köşe yazıları yazmak bole bısey heralde....helekı ekonomi hakkındaki ıstatıstıksel verileri yokmu oyoyoy...
bu yazıyı yazan sahsı muhteremın hangı sehıt cocuguna bır cıft corap aldıııını merak etmeden gecemıycem!!!:S

yemiyoruz yemiyecegiz...
12 Ekim 2007 00:14   mesajın adresini al  

tilbac
tilbac

ben nedesem bosmus yaw herıf amacına ulasmıs bıle...
sozumu gerıs alıyorum yıyoruzyıeyecegız...

anack-su-namun demis ki:

sindirmeye çaLı$maktayım.ama oLmuyo.ßi$iLer yapaLım arkada$Lar.tek ki$iyLe oLmuyo ßu i$.

12 Ekim 2007 00:16   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams
Biri yılmaz özdile o rakamın farazi bir rakam olduğunu anlatmalı,yoksa hep bunu düşünüp üzülecek gibi geldi bana:)
12 Ekim 2007 00:46   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
bak ben bunları bilmiodm.şöyle bişi var,mesela bilmem kaç sene sanırım 5,yurt dışında çalışırsan burada paralı askerlik yapma hakkın oluo.bu mesela tayin sistemi açısından bi gaf.

johnny sacromoni demis ki:

Şehit Asteğmen Deniz Yüzgeç vardı amerikada masterlar yapmıştı. Annesi çok üzüldü sonra...,,

Gene ŞEHİT ASTEĞMEN Zeki Burak Okay . Bahçeşehir Üniversitesi `ni bitirdi. ABD Ohio `da Kent State Üniversitesi `nde master yaptı. Kaç fakülte etti? İki fakülte. Hatta bu asteğmenimiz kantinden bir kızın da abisidir.

Bunlar öleli belki yıldan fazla süre geçti hepsi de aslan gibi eğitimli ve zengin belki de..Ama hepsi de gitti işte. Bunların ikisi aklımda yer ettiler zihnimde unutamadım hiç...

Senin anlatmak istediğini de anlıyorum ama doğuya giden her askerin şehi olma ihtimali var eğer birisi de doğuya gitmiyorsa onu ordunun tayin sisteminde aramak gerek.

12 Ekim 2007 00:57   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
abi sorun,şehit çocuğuna çorap almak değil.O insanları bi çoraba muhtaç etmeyecek sistemi yaratmak.İnsanları bi çoraba muhtaç edersen,işte böle sadaka vererek oy toplar akp.yani sistemi,fakirliği açlığı eleştirmek için,insanlara sadaka vermiş olman gerekmio.İnsanlar milli gelir büyüdükçe zenginleşmiyor.Ekonomi büyüyo ama kalkınma gerçekleşmio.

tilbac demis ki:

duygu sömürüsüne gel!!!
nekadarda kanım dondu,nasıl uzuldum bi bilseniz:)tabi cok haklısın yılmaz paşa kahvehane kulturune köşe yazıları yazmak bole bısey heralde....helekı ekonomi hakkındaki ıstatıstıksel verileri yokmu oyoyoy...
bu yazıyı yazan sahsı muhteremın hangı sehıt cocuguna bır cıft corap aldıııını merak etmeden gecemıycem!!!:S

yemiyoruz yemiyecegiz...

12 Ekim 2007 01:01   mesajın adresini al  

umurr
umurr
sorun gelırden cok gelır dağılımı ...o yuzden fitre ve zekaatın ne kadar onemlı olduğunu herkes anlasa keşke
 1   12 Ekim 2007 01:25   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
fitre ve zekatla insanların yaşam standartlarını yükseltemezsin.toplumsal dayanışmanın bir kurumudur fitre ve zekat.sağlam bir vergi sistemi gerekir yoksulluğu en aza indirmek için.
12 Ekim 2007 01:31   mesajın adresini al  

umurr
umurr
zekaat mal warlığının 40da birının ıhtıyacı olanlara dağıtılmasıdır cok utopik olcak belkı ama şu dolar mılyerder şahısların bunu wermesıyle neler yapılmazkı ustelık bunu bı şahsa bağışlamak zorundada deiller
 3   12 Ekim 2007 02:12   mesajın adresini al  

off the record
off the record
yine mi yılmaz özdil :(
12 Ekim 2007 06:06   mesajın adresini al  

berdush®
berdush®
Ateş düştüğü yeri yakıyor.
Şehit vermeden şehit acısı ne demek bilinmiyor inanın.
Tv de şehitleri duyup bir çoğumuz üzülüyoruz.
Ama o kişinin baba, abi yada dayınız olduğunu düşünün bi.

bazı arkadaşlardan lütfen rica ediyorum.ŞEHİTLER KUTSALDIR.Bari bu forumda şu seçim sindirememişliğini yapıp kirletmeyin.
O şehit veren aile ne ekmek ister ne para.Bir tane şehit anasının oğlumu geri istiyorum dediğini duydunuzmu? Yine olsa yine feda ederim der o acılı yürek.
Sonrada gelir ortakantinde bikaç zibidi, vatan savunması uğruna yüzlerce şehit veren Türk Ordusuna katil der.

Bu vatan onlara rağmen ayakta ya inanın bize bişey olmaz.
12 Ekim 2007 14:00   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009