ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
14 vatan evladıyla birlikte şehit düşen onbaşı Kasım’ın bebeleri.
*
Emzikli Zehra’nın çoraplarına bakın...
Ve, Güneş’in ayaklarına.
*
Kişi başına düşen milli gelirimiz, 5 bin 400 dolar olduğuna göre...
Zehra’nın 5 bin 400 doları var.
Güneş’in de...
Şehit babalarının 5 bin 400 doları.
Annelerinin 5 bin 400 doları.
Ne etti?
21 bin 600 dolar.
*
Yıllık geliri 21 bin 600 dolarlık bir ailenin fotoğrafıysa bu...
Yarın sabah, ilk iş, bugüne kadar eleştirdiğim herkesten özür dileyip, mesleği bırakıyorum.
Yok değilse...
Utanmalısınız kardeşim.
Utanmalısınız.
:'(
211 Ekim 2007 23:13
boomerang ¹³
an itibariyle yılmaz özdil'in ilk defa bu derece angut bir yazısını okumuş bulundum..
ayrıca comandante senin olayın nedir? :o)
11 Ekim 2007 23:16
comandante
Önce bu yazıyı okuyor bu resmi görüyorsunuz, ardından hürriyet'in ana sayfasında şu haberle karşılaşıyorsunuz
Bir gecede herkes 2000 dolar zenginleşecek Aralık ayında Avrupa Hesap Sistemi'ne geçişle milli gelirin bir gecede yüzde 20-35 aralığında artması bekleniyor. Bununla birlikte Türkiye, dünyada kişibaşına düşen milli gelir sıralamasında 13 ile 19 basamak yükselecek.
Valla ne yapacağınızı siz bilirsiniz ister şimdi; isterseniz sabaha bırakın :@
11 Ekim 2007 23:17
emosh
niye kimse utanmıyor bunları görüp yaa...herkes başkasının üzerine atıyor
11 Ekim 2007 23:18
comandante
boomerang ¹³ demis ki:
an itibariyle yılmaz özdil'in ilk defa bu derece angut bir yazısını okumuş bulundum..
ayrıca comandante senin olayın nedir? :o)
Yılmaz Özdil'in kantindeki basın sözcüsü :) Hayır biraz sabredip ikinci haberi de koymama izin verseydin daha bi anlaşılır olabilecekti :)) Aman n'olur kafan bana da girmesin.
111 Ekim 2007 23:21
boomerang ¹³
ya kişi başı gelir safsatasını bir kenara koymalıyız bence..
hani şöyle bir durum var, ne olursa mutlu olursun?
paran olunca mı?
paran olunca değil bunu hepimiz biliyoruz, tamam şu sikik dünyada para çok şey ama her şey de değil..
oraya tekrar bir dönüş yapacağım pek tabi ama öncesinde, sanırım yılmaz'ın eşiyle evde güzel bir planı varmış yazı biraz aceleye gelmiş, milli gelirden yola çıkarak e o zaman bunun bu kadar bunun şu kadar oha bu kadar paralı biri nasıl yani? gibi bir düz mantıkla yola çıkması olmamış..
tamam biliyorum belki şu an bende çok düz bakıyorum yazıya, ama yine de mühim olanın milli gelir olmadığını, huzurun bununla sağlanamayacağını düşünüyorum..
eğer çok da zorlarsam fikri, fikrimle pekişebilir..
zira fikrim, mühim olanın gelir dağılımının bireyler arasındaki dengesizliğini azaltmaktır..
hiçbir zaman eşit olmayacak biliyorum, ama dengeyi olabildiğince oturtmak, farkı azaltmaktır mühim olan..
evet evet, para çok şey..
ama diğer şeyler olmadıkça da bir sik değil para..
kim gerçekten o çocukların,ailelerin içinde bulunduğu durumu gerçekten önemsiyor ki, bunun içine ben de dahilimdir...herkes bikaç gün sonra, acaba hangi yeni telefonu alsam da klasım artsa,tarz olmak için hangi giysileri alsam,manitamı hangi ortama götüreyim de gözünde karizma olayım,ulan lotodan bi para çıksa da range rover alsak derdine düşeceğizdir çoğumuz...
hee, ağlayan acı çeken yine o aileler,o ailelerin çocukları olacak,böyle şehit haberleri,cinnet haberleri veya ana haber bültenlerinin trajedi kısımlarında konu oldukça kalkıp vah vah çekeceğiz...yazık gerçekten...
11 Ekim 2007 23:28
-glycerine-
ya zaten kişi başı milli gelir gerçek dünyada,hani insanların aç kalabildiği,ya da öldüğü gerçek dünyada,bi anlam ifade etmiyo.Anlam ifade eden nasıl paylaştırıldığı.ooof of :)
11 Ekim 2007 23:31
-glycerine-
bn hala seçim sonuçlarına inanamıorm bilio musunuz.hala kabul edemedim.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15135
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.