şimdi dün eve geldik :) caglar ben erkan. erkanın eve girdik
sabah kahvaltısının aynen durdugu masanın etrafındaki kanepelere oturduk.
benim hadi kafayı bulmaya devam edelim isteğime, erkan 2,5 litrelik bir kola getirerek son verdi... evde koladan başka bulunun tek içecek soda idi zira...
neyse sonra muhabbet basladı. biraz dedikodunuzu yaptık falan. kendimiz hakkında sorular sorunuyoduk vs... derken çağlar aynen sunu dedi .
Çağlar : Abi kusura bakma ama merak ettim... sende azıcık var mı? (bu esnada elleri ile TOP hareketi yapmaktaydı ve yuzu ciddiyet içindeydi)
komik olan bu değilde..... o an erkanın suratı.... :)
14 Ekim 2007 15:15
-glycerine-
:)))))))) asdıjahsdkhasdjasdhkjnaskjdnaskdja
14 Ekim 2007 15:17
ç@gl@я;
_volkan_ demis ki:
şimdi dün eve geldik :) caglar ben erkan. erkanın eve girdik
sabah kahvaltısının aynen durdugu masanın etrafındaki kanepelere oturduk.
benim hadi kafayı bulmaya devam edelim isteğime, erkan 2,5 litrelik bir kola getirerek son verdi... evde koladan başka bulunun tek içecek soda idi zira...
neyse sonra muhabbet basladı. biraz dedikodunuzu yaptık falan. kendimiz hakkında sorular sorunuyoduk vs... derken çağlar aynen sunu dedi .
Çağlar : Abi kusura bakma ama merak ettim... sende azıcık var mı? (bu esnada elleri ile TOP hareketi yapmaktaydı ve yuzu ciddiyet içindeydi)
komik olan bu değilde..... o an erkanın suratı.... :)
Baba ne ettin sen yaww , gırgır wardı onun içinde biras ama şimdi erkana söz hakkı doğdu wala çok pis : )))
14 Ekim 2007 15:18
_volkan_
neyse... soru uzerine azıcık utanan çağlar, abi geyik yapmıstım falan diye geçiştirdi (ama yuzundeki sorunun merakını gideremedi bu yalancı sozler)
ilerleyen vakitlerde, salona geçtik... erkan bir kanepeyi açtı kocaman bi yatak oldu o yer....
sonra bi guzel uzandı kanepenin üstüne.. pamela anderson tiplemesinde dirseginin ustunde kafası kıcı biraz geri alınşıs, kaşık pozisyonunda
ardından su sekilde bir konusma oldu
Çağlar : Abi ben nerde yatacam?
Erkan : Abi kanepeyi sana açtım ya?
Cağlar : Ha sen oraya uzanınca sen orda yatcan sanmıstım
Erkan : Hayır abi misafirperverlik gostergesi bu
Çağlar : Nasıl yani?
Erkan : Evde seker yok. seker niyetine kendimi ikram ediyorum
Çağlar : Surat bir möilyton
14 Ekim 2007 15:19
ç@gl@я;
EWET WE BEKLENEN AN GELDİİ SÖMÜRÜN BAKİMM FOTOLARI AŞAĞIDAKİ LİNKTEN KANTİN TAYFASI!!!
_volkan_ demis ki:
neyse... soru uzerine azıcık utanan çağlar, abi geyik yapmıstım falan diye geçiştirdi (ama yuzundeki sorunun merakını gideremedi bu yalancı sozler)
ilerleyen vakitlerde, salona geçtik... erkan bir kanepeyi açtı kocaman bi yatak oldu o yer....
sonra bi guzel uzandı kanepenin üstüne.. pamela anderson tiplemesinde dirseginin ustunde kafası kıcı biraz geri alınşıs, kaşık pozisyonunda
ardından su sekilde bir konusma oldu
Çağlar : Abi ben nerde yatacam?
Erkan : Abi kanepeyi sana açtım ya?
Cağlar : Ha sen oraya uzanınca sen orda yatcan sanmıstım
Erkan : Hayır abi misafirperverlik gostergesi bu
Çağlar : Nasıl yani?
Erkan : Evde seker yok. seker niyetine kendimi ikram ediyorum
Çağlar : Surat bir möilyton
Wala kopuşlardayım kendi kendime ewde erkanın cevabımını merakla bekliom şimdi :)) Volki yaw sende çok açıksın beaa baba : )))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15134
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.