Fotoların 26 tanesi bende şimdi ne isteyeyim : )))
14 Ekim 2007 14:55
swashbuckler
Maliye Bakanlığı'nda Şok!
Maliye Bakanı'nın gençliğinde çektirdiği fotoğraflar, adlarını saklı tutan iki kişi tarafından sabah saatlerinde bütün medya kuruluşlarına dağıtıldı.
Fotoğraflar arasından dikkatleri çeken birkaçı olarak; ilgili resimlerde aynı masada oturduğu insanlara çığlık atarken, daha sonra Bestekar Sokak'taki bir eğlence mekanında saçı ve kıyafetleri yerfıstığı kabuğuna batmış halde etrafa fıstık atarken, şaşkın adam dansı yaparken ve son olarak Bestekar Sokak'taki bir restoranda servis kağıdından yapılan bir uçakla oynarken görüntülenen Maliye Bakanı, hala basına bir açıklama yapmış değil.
İlgili çevreler, bu resimler açığa çıktıktan sonra Maliye Bakanı'nın istifa etmesi gerektiği görüşünde...
Bence bi daha düşün abi =)
214 Ekim 2007 14:57
-glycerine-
ahhahahahhahhaa :)
14 Ekim 2007 15:01
ç@gl@я;
swashbuckler demis ki:
Maliye Bakanlığı'nda Şok!
Maliye Bakanı'nın gençliğinde çektirdiği fotoğraflar, adlarını saklı tutan iki kişi tarafından sabah saatlerinde bütün medya kuruluşlarına dağıtıldı.
Fotoğraflar arasından dikkatleri çeken birkaçı olarak; ilgili resimlerde aynı masada oturduğu insanlara çığlık atarken, daha sonra Bestekar Sokak'taki bir eğlence mekanında saçı ve kıyafetleri yerfıstığı kabuğuna batmış halde etrafa fıstık atarken, şaşkın adam dansı yaparken ve son olarak Bestekar Sokak'taki bir restoranda servis kağıdından yapılan bir uçakla oynarken görüntülenen Maliye Bakanı, hala basına bir açıklama yapmış değil.
İlgili çevreler, bu resimler açığa çıktıktan sonra Maliye Bakanı'nın istifa etmesi gerektiği görüşünde...
Bence bi daha düşün abi =)
Çok BOMBA FOTOLAR WAR ELİMDE PİYASAYA SÜRSEM Mİ OKUTSAM MI ŞÖLE : )))
14 Ekim 2007 15:01
-glycerine-
birader sen bi gelsene şöle :)
14 Ekim 2007 15:03
_volkan_
Lan ben gece uyurken erkanın ce cagların cıplak resimlerini cektim
ne diyonuz siz
14 Ekim 2007 15:04
-glycerine-
:)) yalan yok öle bişi.kanıtla.
14 Ekim 2007 15:05
**mephisto** ®
caglar bi siteye yukle de link ver bize ;:)))
14 Ekim 2007 15:06
_volkan_
kanıtlarsam, sadece elimde resimlerin oldugunu degil, işkembecide kagıda cizdigim uzerince CM sembolu bulununan seyin dogrulugunuda kanıtlayacagımdan.
bi daha dusun
-glycerine- demis ki:
:)) yalan yok öle bişi.kanıtla.
14 Ekim 2007 15:09
ç@gl@я;
_volkan_ demis ki:
Lan ben gece uyurken erkanın ce cagların cıplak resimlerini cektim
ne diyonuz siz
Bende çektim wala volkiii , baba sen çok artistik uyuyon ne poslardı öle : )))
14 Ekim 2007 15:09
_volkan_
Bende çektim wala volkiii , baba sen çok artistik uyuyon ne poslardı öle : )))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15134
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.