ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > müzik > fear of the dark fenomeni
metal maiden iron
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 12

kaan dinçer
kaan dinçer
demin memleketim dolaylarında arabada ilerlerken birden hoparlörlerden bi ses yükseldi.tiz ve güçlü bi ses sırasıyla FEAR-OF-THE-DAAAAA(RR)K dedi sonra davuldan gelen 4 vuruşluk metronom.ardından da efsane.eve gelir gelmez bu başlığı açmak istedim.şarkı rock in rio konser kaydı.binlerce kişi eşlik ediyor.tüylerim diken diken olmakla kalmadı abarttım resmen gözlerimden de iki damla yaş geldi.acaip hissettim.ama aslında her şey yolundaydı.olması gerken buydu.hayranı olmadığım halde iron maiden'ın ne kadar da ayrıcalıklı bir grup olduğunu tekrar anladım.kaç şarkı insanı bu hale getirebilir ki.durup dururken herangi bi duygu yoğunluğu içerisinde değilken şarkının atmosferi insanı bu kadar etkileyebiliyorsa o şarkı gerçek müzisyenlerin elinden çıkmış demektir...
 1   11 Ekim 2007 21:34   mesajın adresini al  

seytan ucurtmasi
seytan ucurtmasi
kings of metal ünvanını hakeden grup.onların yeri çok ayrıdır bende.efsane efsane efsane....
11 Ekim 2007 21:41   mesajın adresini al  

bad religion
bad religion
iron maiden`la ilgili diger baslik ve ipucu icin ;

http://www.ortakantin.com/showtopic.asp?tid=4369

iron maiden
11 Ekim 2007 21:46   mesajın adresini al  

extremo
extremo
metalin devleri
11 Ekim 2007 22:00   mesajın adresini al  

sphinx®
sphinx®
kings of metal manowardır benim gönlümde...ama tabi ki maiden ın yeri bambaşka...
11 Ekim 2007 22:01   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
güzel şeyler bunlar..
11 Ekim 2007 22:13   mesajın adresini al  

kaan dinçer
kaan dinçer
duygu dolu anlar:)))
11 Ekim 2007 23:12   mesajın adresini al  

ern
ern
Iron Maiden çok çok özeldir. Dinleyiniz, anlamaya çalışınız. İçi boş müzik furyası içinde (bilhassa ne olduğu belirsiz 'metal' grupları) o yaşlarına rağmen zirvede kaldılar. Hele ki Bruce Dickinson'un 2000 yılında Brave New World turu esnasında Roskilde Fest'de yaptığı bir çıkışı vardır ki,, bilenler bilir.. Onları ölümsüz yapan yegane durumu özetlemiştir kanımca.
12 Ekim 2007 00:10   mesajın adresini al  

kaan dinçer
kaan dinçer
kısaca boşuna baba değiller
12 Ekim 2007 00:48   mesajın adresini al  

...........
...........
cannibal corpse + iron maiden
aşığım :)
12 Ekim 2007 18:18   mesajın adresini al  

buz mavisi
buz mavisi

kaan dinçer demis ki:

demin memleketim dolaylarında arabada ilerlerken birden hoparlörlerden bi ses yükseldi.tiz ve güçlü bi ses sırasıyla FEAR-OF-THE-DAAAAA(RR)K dedi sonra davuldan gelen 4 vuruşluk metronom.ardından da efsane.eve gelir gelmez bu başlığı açmak istedim.şarkı rock in rio konser kaydı.binlerce kişi eşlik ediyor.tüylerim diken diken olmakla kalmadı abarttım resmen gözlerimden de iki damla yaş geldi.acaip hissettim.ama aslında her şey yolundaydı.olması gerken buydu.hayranı olmadığım halde iron maiden'ın ne kadar da ayrıcalıklı bir grup olduğunu tekrar anladım.kaç şarkı insanı bu hale getirebilir ki.durup dururken herangi bi duygu yoğunluğu içerisinde değilken şarkının atmosferi insanı bu kadar etkileyebiliyorsa o şarkı gerçek müzisyenlerin elinden çıkmış demektir...

ne guzel anlatmıssın.zamanında uzun bı sure sabahları bu sarkıyla basladım ben gune.halada dınlerım playlistimde mutlaka vardır.o binlerce kişi aarasında olmayı oylesıne isterdim ki..
13 Ekim 2007 00:53   mesajın adresini al  

kaan dinçer
kaan dinçer
fakebaşlığı boş verin burdan devam edelim:P
20 Temmuz 2008 12:46   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009