ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > hişşt hişşt sakin ol sinirlerine hakim ol
laf oturtmak erdemdir atil kurt ozguven manyakligi sinirlerine hakim ol hisst hisst sakin ol
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

mırıltı.jj
mırıltı.jj
Otobüste,kuyrukta,sinemada beyefendi bakar mısınız diye başlayan o kavgacı ses tonunun sahibinden;ben hep verici oldum,ama ne gördüm karşılığında...bundan sonra kimseye iyilik yapmiycam.bana ne yaa! benzeri cümlelerle özgüven manyaklığının ilk tomurcuklarını atan ve ilerde bol damarlı,eze eze hakkını arayan teyzelere dönüşecek liseli kızlardan;normalde sinirlenmeyeceği bir olaya sırf yanında kız var diye aşırı tepki gösteren,kız boş ver gidelim, dedikçe, bi dakka selin diyerek iyice coşan o delikanlıdan;halkın yanındaymış havalarında bana baak! diye sağa sola parmak sallayan,sokak ağızlı köşe yazrlarından;gece yarıları spor programlarında anlatacağını,parmaklarını tuta tuta,biir...ikii..bi dakkaa,lafımı kesme...devam ediyorum üç... parodisiyle anlatan,anlatırken kafasını titreten futbol yorumcularından;aşırı özgüvenden alt çenesi öne kayan, ders almam ders veririm diyen teknik direktörümüzden ve her durumda 'gereken cevabın' ne olduğunu bilen 'boşluksuz insan'lardan bir dakika durmalarını rica ediyroum.bir dakika durup etraflarına baksınlar,yarattıkları 'büyük yorgunluğun' farkına varıp,bu 'özgüven terörü'nü durdursunlar.bir sürü insan,sabah öğlen akşam,özgüven şovmenlerinden,'hak edilmiş cevaplarını' almaya alışmış,hadleri ha bire bildirilmekten istiap haddini çoktan aşmış,güçlü-zayıf dentgesizliğini kabullenmiş yaşayıp gidiyorlar.kulaklarında özgüveni tam kıvamında abilerinden aldıkları uyarılar yankılanıyor:gerekirse eziceksin....hak...haddi...işte orda...bildir...yoksa kaybeden sen olursun...sen...sen...

Fırat Budacı'nın yazısından

ne kadar tanıdık bi manzara değil mi?Gereken cevabı vermek için güne uyanan binlerce insan var,onların suratlarını görmekten usanmış oldukarı için günü lanetleyen bi o kadarı daha...hızlı laf oturtan kazanır,çalışalım
11 Ekim 2007 16:19   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
bugün sen otobüse mi bindin?:)
11 Ekim 2007 16:45   mesajın adresini al  

mırıltı.jj
mırıltı.jj
gereken cevap aklıma gelmedi ama neyse=D
11 Ekim 2007 16:48   mesajın adresini al  

mırıltı.jj
mırıltı.jj
haddini bil=D
11 Ekim 2007 16:51   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
böyle bir şarkı vardı sanki:P

aşkın nur yengi miydi ne:P

mırıltı.jj demis ki:

haddini bil=D

11 Ekim 2007 16:53   mesajın adresini al  

mırıltı.jj
mırıltı.jj
sil la mesajını,klse ksle
11 Ekim 2007 16:54   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
silmezsem nolursle ksle?:)

mırıltı.jj demis ki:

sil la mesajını,klse ksle

11 Ekim 2007 17:02   mesajın adresini al  

mırıltı.jj
mırıltı.jj
ya çok abuk oldu

beyefendi bakar mısınızz8o|
11 Ekim 2007 17:06   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
oldu mu isteğiniz hanfendi?:)

mırıltı.jj demis ki:

ya çok abuk oldu

beyefendi bakar mısınızz8o|

11 Ekim 2007 17:07   mesajın adresini al  

mırıltı.jj
mırıltı.jj
zahmet oldu=P
11 Ekim 2007 17:10   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
bir tık işi vardı cnm sen de:P

mırıltı.jj demis ki:

zahmet oldu=P

11 Ekim 2007 17:14   mesajın adresini al  

mırıltı.jj
mırıltı.jj
adamın başına ne gelirse bi tık tan zaten=p
11 Ekim 2007 17:19   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009