skip james demis ki:
abi esaretin bedeli yerine hangi filmi koymuşlar 1. sıraya...
11 Ekim 2007 18:17
başrahip ve şürekası
bu filmi izledim birkaç defa hatta türkiyede de bu filmin versiyonu var....birinde izzet günayla türkan şoray oynuyordu sanırım....
yorumlara tamamen katılıyorum izlenmesi gereken bir film....
11 Ekim 2007 19:28
sezercik_3cm
abi bu liste bana daha yakın..ama zaten kendimize bir liste temel almamızda mümkün değil.Çünkü işte en iyi 5. film budur en kral 3. film şudur diyecek, mühürü basacak ve onaylayacak bi kurum yok
Zaten bi film neye göre iyidir; senaryosu mu çekim planları mı , anlatımı mı ayrıca filmler bi de türde ayrılıyor;korku mu ,dram mı ,bilim kurgu mu.. bu uzar gider... :))
11 Ekim 2007 19:31
sezercik_3cm
ayrıca abi verdiğin listede (http://www.ntvmsnbc.com/news/411783.asp) avrupa sinemasından hiç film yok.Enstitü belli ki filmleri sadece amerikayı baz alarak sıralamış.
Federico Fellini'nin hiçbir filmi yok listede ki o kadar oscar almasına rağmen..
11 Ekim 2007 19:39
başrahip ve şürekası
skip james demis ki:
abi bu liste bana daha yakın..ama zaten kendimize bir liste temel almamızda mümkün değil.Çünkü işte en iyi 5. film budur en kral 3. film şudur diyecek, mühürü basacak ve onaylayacak bi kurum yok
Zaten bi film neye göre iyidir; senaryosu mu çekim planları mı , anlatımı mı ayrıca filmler bi de türde ayrılıyor;korku mu ,dram mı ,bilim kurgu mu.. bu uzar gider... :))
tüm dünyanın kabul ettiği filmler var azizim....misal citizen kane hep listelerde il üç te veya ilk beş tedir...hatta gelmiş geçmiş en iyi film olarak kabul edenler var...
11 Ekim 2007 19:50
sezercik_3cm
Hiro kardeş citizen kane bir istisnadır.Bana sadece Citizen Kane'ı söyleyebilirsin ama bir ikincisini söyleyemezsin.Citizin Kane de bi dönüm noktası olduğu içindir .Dünyada üstünde mutabık kalınan tek film de odur.
11 Ekim 2007 19:55
aslan67
montla hem de..
mırıltı.jj demis ki:
sıçtı ömer bez getir
11 Ekim 2007 23:23
mırıltı.jj
yazıcak başlık yok burdan devam edelim bari,çift taraflı olsaydı bari önümüz bayram diğer tarafını kullanırdın
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15122
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.