aslan kardeş verdiğin liste okurların gönderdiği oylar sonucu oluşmuş bir liste. aslında kültürel bir elitin yelpazesinde belirlenmemiş.Bence liste daha çok seyirlik filmleri baz almış..Bir Yurttaş Kane'ı 26. sırada görüdüm.Klasik sinemanın en iyi filmlerinden olan Rüzgar Gibi Geçti 68. sırada, Scorsese'nin Raging Bull'u Die Hard'dan bi sıra geride :.Dikkatimi listede Akira Kurosawa'nın Rashomon filminin olmaması çekti ya da ben göremedim listede filmin ismini ..Açıkcası listeyi pek beğenmedim ama yinede ellerine sağlık ... :))))
11 Ekim 2007 16:53
sezercik_3cm
Ayrıca her sene yönetmenlerin ve sinemacı eleştirmenlerinin belirlediği bir liste ve dergi var..imkanım olursa reinforced gattusodan dergileri sana gönderebilirim...
11 Ekim 2007 16:56
mırıltı.jj
şarkıyı dinleyince aklıma geldi sarışınlar boktur
dağıtın bu başlığı
11 Ekim 2007 17:23
aslan67
abi sen mükemmel liste arıyorsun farkındayım;ama yok yani:D
ben çok aradım:D
diğer listelerdeki durum şu:
esaretin bedeli çoğunda 5. sırada:D
sen şimdi olsan hangi listeyi seçerdin?:D
skip james demis ki:
aslan kardeş verdiğin liste okurların gönderdiği oylar sonucu oluşmuş bir liste. aslında kültürel bir elitin yelpazesinde belirlenmemiş.Bence liste daha çok seyirlik filmleri baz almış..Bir Yurttaş Kane'ı 26. sırada görüdüm.Klasik sinemanın en iyi filmlerinden olan Rüzgar Gibi Geçti 68. sırada, Scorsese'nin Raging Bull'u Die Hard'dan bi sıra geride :.Dikkatimi listede Akira Kurosawa'nın Rashomon filminin olmaması çekti ya da ben göremedim listede filmin ismini ..Açıkcası listeyi pek beğenmedim ama yinede ellerine sağlık ... :))))
11 Ekim 2007 17:32
aslan67
tabi abi süper olur ne diyosun,eyvallah:)
skip james demis ki:
Ayrıca her sene yönetmenlerin ve sinemacı eleştirmenlerinin belirlediği bir liste ve dergi var..imkanım olursa reinforced gattusodan dergileri sana gönderebilirim...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15122
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.