ay hepsi :D ben anlamadım o sitenin espirisini bira falan yollanıo da içemedikten sonra napiim birası,, fasılı :D
111 Ekim 2007 09:03
esra goksel
bi grup var arkadaşlar buyrun oraya madem :)
ebemi de bulucam facebook da allahın izniyle
11 Ekim 2007 10:08
ne alaaka
yannız bu klip çok psikopat haa
uzaydan mı gelmiş burdan ya ilk defa monitör görüyo efekti yapıolar:D
zaten güzelim şarkının da içine etmişler
i can be your facebook hahaha:D
11 Ekim 2007 11:29
boomerang ¹³
ilk bilgisayarımı hatırlıyorum pek güzel, sünnet arabasından inerken eniştemin kapıları kitleyip; '' hadi şimdi sünnet hediyesi isteyeceksin '' demesiyle oluşan süreçte bir 386dx sahibi olmanın sevinci..
bilgisayarı ben istemiştim ama belirli bir dönem hep abim kullanmıştı.. bana yasak olan tek şey; format c: yazmamdı.. onu da yaptım zaten..
ilk internet türkiye sınırlarına geldiğinde modemlerle mavi ekranlarda iletiler gönderme vardı.. o zaman hatırlıyorum efsane bir ali'danger vardı..
taa, o zaman insanlar birbirleriyle tanışmaya başlamıştı..
ardından irc teknolojisi geldi.. o kadar mükemmel bir şeydi ki.. bununla sürekli olarak karşındaki ile irtibata geçebiliyordun, oha oha denilecek bir gelişmeydi yani..
o zamanlar çok eğlendiğim aidata sunucusu vardı ki, dangeristan'dan tutun, bugün hala varlığıyla şaşırtan kankateam'e kadar bir çok ortamda bir çok arkadaşlıklar elde edildi..
sonra icq çıktı, aa oo! diye çığran bir yazılımcık, ve ardından msn..
tabi ki bu arada web teknolojisinin gelişmesiyle bu ağ sitelere yayıldı..
ama şu bir gerçek ki, kişilerin bulunduğu ve konuşabildiği her site bir arkadaşlık sitesidir..
işte bu nokta da, ortakantin ile yonja arasında, onunla, gayetnet veya facebook arasında hiçbir fark yoktur..
mühim olan kişilerin bu sitelere girerken yalan dolan ile girmemeleri ile alakalıdır..
zira, oraya üye olan kişiler okullarını doğru düzgün seçmeseler, sik bulurdunuz..
ve buna takriben, herkes kişisel bilgilerini cillop gibi orkantine ( bu herhangi bir site olabilir ) girse, facebook arasında detaylar dışında bir fark olmazdı..
o yüzden internet sanal değildir, interneti sanal yapan onu kullananlardır..
511 Ekim 2007 12:00
angell
bende facebook üye olmayanlardanım biçok arkadasım üye olmamı söylüyolar ama nedendir bilinmez hala merak edipte bakmadımm bilee
11 Ekim 2007 12:02
vulcao
valla üye olun olmayın, facebook'un bu ikinci atılımıdır.. ilk defa sanıyorum Boston için geçerliydi orası tam bir üniversite bölgesi olduğu için sadece okul email adresinle girebiliyordun... sonra tüm Amerika da patlama yaptı. fakat bir noktadan sonra tıkandı... Bu sefer tüm dünyaya açtılar... şlimdi eminim bir kere daha tıkanacak... o zamanı bekleyelim.. yakında web 3.0 çıktığında sanıyorum ki bunun da heyecanı bitecektir..
11 Ekim 2007 12:12
g l ø š t € ®
öle tabi zaten tanıdın kişileri webde görünce noluyor lise ilkokul ben bilirim zaten hepsini önemli olan tanımadıklarınla tanışıp sinerji yaratmak soy ağacını genişletmek perspektif olayları falan ;)))
11 Ekim 2007 12:51
aslan67
değişik oyunlar mevcut sitede..patates fırlatma,ok atıp bütün balonları patlatmaya çalışan bir maymun falan:)
ilkokul,ortaokul,lise arkadaşlarını bulmak..
bence en yararlı yönü de bu..
11 Ekim 2007 13:33
küçük bir kız çocuğu
her türlü eklentiye hayır demekteyim şu sıralar.. ama sevdim facebook'u.. ilkokul aşkımı buldum beee.. ama bugün gazetede haberi vardı.. annemin kulağına giderse yandım!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15115
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.