| |
peter pan
|
valla bi ton application daveti gelip duruyo. yok poke friends, yok süper poke, yok compare friends, yok efenim süper wall, daha süper wall( yenileri çıkıp duruyo) bi de oyunları var, vampiri, zombisi, kurtadamı, herkes birbirini ısırmaya çalışıyo. ayrıcana poker, tarot, sayı falı gibi bi ton davet gelr mutlaka sık sık. davetler. canından bezdiryolar insanı:)
ortakantinin %90'ı orada ama. eğlenci yanları da var:) bi gir dene.
[quote=sevilay.]
peter pan demis ki:
hehe, iyiymiş. tekrar üye olasım geldi bu facebook'a :)
|
tavsiye ediyon mu nasıl bi yer:)
[/quote]
|
|
~ 330 gün
|
|
| |
sevilay.
|
ben her girdiğim yerde manyakları buluyom :)neyse bi deneyim bakalım :)
|
|
~ 330 gün
|
|
| |
tosi
|
hayata dair ne ararsanız plastik formda bulabileceğiniz site..
|
|
~ 330 gün
|
|
| |
tosi
|
ipucu değil forum
tosi demis ki:
hayata dair ne ararsanız plastik formda bulabileceğiniz site..
|
|
|
~ 330 gün
|
|
| |
kafamagöre
|
bu sitede yonja gibi bisey herhalde
bu ortakantininde boku cıkmaya basladı 25000 uyesı var forumlara takılan 100 kısı nasıl bi forum sitesi anlamadım
hos kızlara selam yazıyoz cevapda vermıyorlar ya neyse :SD
|
|
2 ~ 330 gün
|
|
| |
ritrit
|
süper yapmşlar ya mannaklar ehueh oyunculuk on numero :D
hatta bence doğaçlamadır bu gerçek bile olabilir :))))
ama yazık olmuş hero'ma yahuuu :D
|
|
~ 330 gün
|
|
| |
sevilay.
|
losing my demis ki:
bu sitede yonja gibi bisey herhalde
bu ortakantininde boku cıkmaya basladı 25000 uyesı var forumlara takılan 100 kısı nasıl bi forum sitesi anlamadım
hos kızlara selam yazıyoz cevapda vermıyorlar ya neyse :SD
|
bana niye slm atmadın ehu ehu bak kıskandım :)
|
|
~ 330 gün
|
|
| |
karmakarisik
|
|
|
~ 330 gün
|
|
| |
penguen
|
aşağidakilerden hangisi bağimlilik yapar ?
A)ortakantin
B)facebook
C)sigara
D)alkol
E)-B şikki haric hepsi
|
|
2 ~ 330 gün
|
|
| |
eti.cin
|
tabiiiiiiikiiii de e şıkkkkıııııııııııııı
|
|
~ 330 gün
|
|
| |
**mjora**
|
ay hepsi :D ben anlamadım o sitenin espirisini bira falan yollanıo da içemedikten sonra napiim birası,, fasılı :D
|
|
1 ~ 330 gün
|
|
| |
esra goksel
|
bi grup var arkadaşlar buyrun oraya madem :)
ebemi de bulucam facebook da allahın izniyle
|
|
~ 330 gün
|
|
| |
ne alaaka
|
yannız bu klip çok psikopat haa
uzaydan mı gelmiş burdan ya ilk defa monitör görüyo efekti yapıolar:D
zaten güzelim şarkının da içine etmişler
i can be your facebook hahaha:D
|
|
~ 330 gün
|
|
| |
boomerang ¹³
|
ilk bilgisayarımı hatırlıyorum pek güzel, sünnet arabasından inerken eniştemin kapıları kitleyip; '' hadi şimdi sünnet hediyesi isteyeceksin '' demesiyle oluşan süreçte bir 386dx sahibi olmanın sevinci..
bilgisayarı ben istemiştim ama belirli bir dönem hep abim kullanmıştı.. bana yasak olan tek şey; format c: yazmamdı.. onu da yaptım zaten..
ilk internet türkiye sınırlarına geldiğinde modemlerle mavi ekranlarda iletiler gönderme vardı.. o zaman hatırlıyorum efsane bir ali'danger vardı..
taa, o zaman insanlar birbirleriyle tanışmaya başlamıştı..
ardından irc teknolojisi geldi.. o kadar mükemmel bir şeydi ki.. bununla sürekli olarak karşındaki ile irtibata geçebiliyordun, oha oha denilecek bir gelişmeydi yani..
o zamanlar çok eğlendiğim aidata sunucusu vardı ki, dangeristan'dan tutun, bugün hala varlığıyla şaşırtan kankateam'e kadar bir çok ortamda bir çok arkadaşlıklar elde edildi..
sonra icq çıktı, aa oo! diye çığran bir yazılımcık, ve ardından msn..
tabi ki bu arada web teknolojisinin gelişmesiyle bu ağ sitelere yayıldı..
ama şu bir gerçek ki, kişilerin bulunduğu ve konuşabildiği her site bir arkadaşlık sitesidir..
işte bu nokta da, ortakantin ile yonja arasında, onunla, gayetnet veya facebook arasında hiçbir fark yoktur..
mühim olan kişilerin bu sitelere girerken yalan dolan ile girmemeleri ile alakalıdır..
zira, oraya üye olan kişiler okullarını doğru düzgün seçmeseler, sik bulurdunuz..
ve buna takriben, herkes kişisel bilgilerini cillop gibi orkantine ( bu herhangi bir site olabilir ) girse, facebook arasında detaylar dışında bir fark olmazdı..
o yüzden internet sanal değildir, interneti sanal yapan onu kullananlardır..
|
|
5 ~ 330 gün
|
|
| |
angell
|
bende facebook üye olmayanlardanım biçok arkadasım üye olmamı söylüyolar ama nedendir bilinmez hala merak edipte bakmadımm bilee
|
|
~ 330 gün
|
|
| |