ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Facebook son zamanlarda oldukça revaçta. İnsanlar eski veya yeni pek çok arkadaş bulabiliyor. Ama bi de bu işle kafayı bozanlar var :))
özellikle Türkiye'de bu tip arkadaşlardan oldukça fazla olduğunu düşünüorum :D
11 Ekim 2007 05:04
karmakarisik
Ben de yeni üye oldum 3-4 gün oluyor ama ben yararlı işler için kullanıyorum :)) Gerçekten, 4 günde birsürü lise ve ilkokul arkadaşımı buldum... ve habire sülaleden birileri ekliyo :):):) Ne diyelim kullanmayı bildikten sonra yararlı...
11 Ekim 2007 05:13
jan
bu başlığı sinema tv ye açmama sebep olarak saati gösteriorum :D
(1) 11 Ekim 2007 05:13
eti.cin
bi sürü site türedi artık ark ola ola ilk insana kadar incez allhtan yaşamıolarr....
(3) 11 Ekim 2007 05:21
sevilay.
kanki biz kesin buluruz :)bu şansla neyse bi el atmadığım o site kaldıydı aman eksik kalsın:)
11 Ekim 2007 05:28
xefion
Süper yawww çok güzel dalga geçmişler
11 Ekim 2007 05:29
eti.cin
girsek mi ki yafff xefion süper diooo:S
11 Ekim 2007 05:30
sevilay.
losing my demis ki:
girmeyecegım arkadsım kasıyorumm yaa üye olmayacagımmm
aynen bende üye olmuycam :)zaten cevremde yeteri kadar manyak var biraz daha bulupta napcam :) demi ama
11 Ekim 2007 05:32
sevilay.
eti.cin demis ki:
girsek mi ki yafff xefion süper diooo:S
lan kanki 2dk rahat dur aq yok bize başka üyelik zaten bize bu neti verende kabahat:)
11 Ekim 2007 05:32
essitalopram
Çok matrak birşey bu yahu:))) Genelde de bunu yapanlar erkekler oluyor... Niyeyse???
11 Ekim 2007 05:46
jan
kafamız genelde o yönde işlio sanırım .P
essitalopram demis ki:
Çok matrak birşey bu yahu:))) Genelde de bunu yapanlar erkekler oluyor... Niyeyse???
11 Ekim 2007 05:50
peter pan
hehe, iyiymiş. tekrar üye olasım geldi bu facebook'a :)
11 Ekim 2007 05:51
karmakarisik
Çünkü kızlar birilerinin peşinden koşmasını severler ve hep ona göre davranırlar... Erkekler se maalesef zaaflarının kurbanı..
Bu arada sitede zaten gerçek isimler falan kullanılıyor gerçek bilgiler ve güvenlik için her türlü engelleme kısıtlama var.. Başına bela istemeyenler için söylüyorum ;)
essitalopram demis ki:
(3) 11 Ekim 2007 05:53
sevilay.
[quote=peter pan]
[/quote]
tavsiye ediyon mu nasıl bi yer:)
11 Ekim 2007 05:53
peter pan
valla bi ton application daveti gelip duruyo. yok poke friends, yok süper poke, yok compare friends, yok efenim süper wall, daha süper wall( yenileri çıkıp duruyo) bi de oyunları var, vampiri, zombisi, kurtadamı, herkes birbirini ısırmaya çalışıyo. ayrıcana poker, tarot, sayı falı gibi bi ton davet gelr mutlaka sık sık. davetler. canından bezdiryolar insanı:)
ortakantinin %90'ı orada ama. eğlenci yanları da var:) bi gir dene.
[quote=sevilay.]
peter pan demis ki:
tavsiye ediyon mu nasıl bi yer:)
[/quote]
11 Ekim 2007 05:57
sevilay.
ben her girdiğim yerde manyakları buluyom :)neyse bi deneyim bakalım :)
11 Ekim 2007 06:00
ritrit
süper yapmşlar ya mannaklar ehueh oyunculuk on numero :D
hatta bence doğaçlamadır bu gerçek bile olabilir :))))
ama yazık olmuş hero'ma yahuuu :D
11 Ekim 2007 06:14
sevilay.
losing my demis ki:
bu sitede yonja gibi bisey herhalde
bu ortakantininde boku cıkmaya basladı 25000 uyesı var forumlara takılan 100 kısı nasıl bi forum sitesi anlamadım
hos kızlara selam yazıyoz cevapda vermıyorlar ya neyse :SD
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15115
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!