Bağımsız sinema da lazım, holivut da lazım tabi de, bağımsız sinema yine de daha güzel. =)
Test olayı enteresan, varsa böyle bi olay incelemek lazım vallahi.
16 Ekim 2005 05:19
şekip
Ben hiç kola içmem abi...
16 Ekim 2005 05:22
sramana
çatlarım spielberge laf sokmadan gitmem.....adam war of worldsü çekerken amacı şuymuş: afedersniz bok gibi param var ve iddia ediyorum bundan kötü film çekemezsiniz zaten senayonun bi kaç sayfasını da denize düşürmüştük.....
ilginçtir korkanlar sevmez korku filmini, sevenler de korkmaz; kendimden biliyorum :p.. Garez misal ama o hakikaten komediydi, miyavlayan çocuk ruhu.. breh breh.. sırf ben değil bütün salon güldük.
Ringde de baya eğlenmiştim, filmden çıkıp da "ya o kadar ölü görünce accaip karnım acıktı, bişeyler yiyelim" diyerek insanların dumurlara sevketmenin ve sonra da onion ringin yarısını ısırıp "yerim lan ben halkayı" demenin tadı başka vallahi billahi.
Korku filmi güzel bir mevhumdur. eğlencelidir izlenesidir :P
16 Ekim 2005 12:08
deniz
asıl etkileyen ve korkutucu olan gerilim filmleri. daha bir gerçekçi oluyor, insan "benim de başıma gelebilir" düşüncesi beyninin içinde dolana dolana kafayı yiyor.
korku filminde ne olur ki, iki hayalet, üç manyak...
21 Ekim 2005 02:04
deniz
yahu bir de... bari başlık açarken dikkat edelim, misiniz mısınız'lar ayrı yazılır, eminim bunu da herkes bilmektedir: "korku filminde korkar mısınız?"
21 Ekim 2005 12:26
bootes
eh korkudan olsa gerek :P maazur görün
21 Ekim 2005 12:48
deniz
:) peki...
21 Ekim 2005 12:55
şenel
damlacm ölüm oyunu konusunda kesnlikle katılıorm bda izlemem hrlde:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/151
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.