2 lab. faresi biri kısa boylu koca kafalı ve tek isteği dünyayı elegeçirmek...diğeri de uzun boylu ve salak....spilberg yapımı çizgi film...bu dünyayı ele geçirmek isteyen farenin yaptıkları da hiç aptalca deil...hatta insanda paranoya yaratıo..
16 Ekim 2005 05:02
damla
i geceler..i sabahlar..i sohbetler...:)hı bide bi ara "requiem for a dream1ı izleyin..şiddetle tavsie ediorum
ben tavsiye etmem psikoljisini bozuyo insanın,sanırım fazla kare sayısını abartmışlar:)
16 Ekim 2005 05:03
şekip
Bu kadar etkilediğinden emin miyiz? Tek karelik görüntülerle o kadar büyük etki yaratmak? Sanki hafif olağanüstü olduğu için bir çok insana böyle bir etki güzel ve olası geliyor. Sosyal psikoloji dersinde koyulan enteresan teşhislerin (güzel kadınların ihanetle ilgili boşanma davalarında çirkin kadınlardan daha sık olarak kaybetmesi), günlük hayattan tanıdık teşhislere (güzel bir şeyin aynı zamanda iyi olduğuun düşünülmesi) oranla insanların aklında çok daha fazla kaldığını ve çok daha iyi anlaşıldığını gözlemlemiştim.
Enteresan bir durum olduğu için yıllarca dilden dile dolaşmış ve bu şekilde anlam kazanmış aslında o kadar da etkili bir olay olmadığı kanısındayım aslında. Tam teknik yönünü bilemiyorum malesef, araştırıp öğrenmek lazım gerçekliği nedir...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/151
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.