ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > Korku Filminde korkarmısınız?
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 73 - 84

damla
damla
anlamadım taner:(
16 Ekim 2005 04:56   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
ozlem diorum tekin diorum
16 Ekim 2005 04:57   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
:)
16 Ekim 2005 04:57   mesajın adresini al  

damla
damla
yapalım:) bak bennası parisin telefonunu hackledim..bi başlangıç:) kötülüe kullanalım bi kerede:)
16 Ekim 2005 04:58   mesajın adresini al  

sramana
sramana
HAYIIIIRRRRR.....PİNKY AND THE BRAİNi izleyen var mı aranızda

tine®©in
tine®©in
yatacam birazdan

sramana
sramana
2 lab. faresi biri kısa boylu koca kafalı ve tek isteği dünyayı elegeçirmek...diğeri de uzun boylu ve salak....spilberg yapımı çizgi film...bu dünyayı ele geçirmek isteyen farenin yaptıkları da hiç aptalca deil...hatta insanda paranoya yaratıo..
16 Ekim 2005 05:02   mesajın adresini al  

damla
damla
i geceler..i sabahlar..i sohbetler...:)hı bide bi ara "requiem for a dream1ı izleyin..şiddetle tavsie ediorum
16 Ekim 2005 05:02   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
ben tavsiye etmem psikoljisini bozuyo insanın,sanırım fazla kare sayısını abartmışlar:)
16 Ekim 2005 05:03   mesajın adresini al  

şekip
şekip
Bu kadar etkilediğinden emin miyiz? Tek karelik görüntülerle o kadar büyük etki yaratmak? Sanki hafif olağanüstü olduğu için bir çok insana böyle bir etki güzel ve olası geliyor. Sosyal psikoloji dersinde koyulan enteresan teşhislerin (güzel kadınların ihanetle ilgili boşanma davalarında çirkin kadınlardan daha sık olarak kaybetmesi), günlük hayattan tanıdık teşhislere (güzel bir şeyin aynı zamanda iyi olduğuun düşünülmesi) oranla insanların aklında çok daha fazla kaldığını ve çok daha iyi anlaşıldığını gözlemlemiştim.

Enteresan bir durum olduğu için yıllarca dilden dile dolaşmış ve bu şekilde anlam kazanmış aslında o kadar da etkili bir olay olmadığı kanısındayım aslında. Tam teknik yönünü bilemiyorum malesef, araştırıp öğrenmek lazım gerçekliği nedir...

tine®©in
tine®©in
damla ozlem tekine noldu??

sramana
sramana
ama spielberge son dönemde kıl olanlardanım...ama o çizgi film...hakatten simpsons south park kategorisinde gerçekçi...
16 Ekim 2005 05:08   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 73 - 84

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009