adem ortamı kurtaran adam.....derin bir bilgim yok ahkam kesmek istemem..hatta japonlar çok sıkı korku filmi yapıo die izlemediim filmler var biri de ringu..arkadaşlar stress mi yaptım ortamda....gerginlik yok...
16 Ekim 2005 04:38
şekip
Durum gayet açık anlaşılmış arkadaşlar boşuna kıvırmayın. eheu
16 Ekim 2005 04:39
damla
admların her işi olayı saç ve su..e doğal olarak japonyada 1 sene kalmış bi insna olarak bunu net söliebilirim deniz ve saç onlar için herşey...denizdenbabam çıksa yerim diolar öle:)
16 Ekim 2005 04:40
sramana
ya aman yapmayın nolur....o kadar ciddi bi insan değilim ben de geyik yaparım...offf....çekik gözlüler pek de şirinler:P
16 Ekim 2005 04:43
damla
ne resimleri eklemişler o coca cola olayını biliorumda..çok enteresan
16 Ekim 2005 04:45
sramana
simpsons da bööle bi bölüm vardı..aptal pop grupları şarkılarda join navy mesajı veriyorlar bilinç altına ....
16 Ekim 2005 04:47
şekip
Ehe neydi o sahnede çıkan Adem? Bize ayrıntılı bir tasvirini yapar mısın lütfen?
16 Ekim 2005 04:49
damla
anladım..biliorum cocacolaile ilgili çok detayli bi araştırma yaptıımda öğrenmiştimde ringuda en reimsleri geçio arada bizim algılayamadımız yada algılayıp farketmedimiz?
16 Ekim 2005 04:49
damla
ii taktik:)
16 Ekim 2005 04:52
sramana
keşke bilsem...dünyayı ele geçirmek için....nıhahaha...
16 Ekim 2005 04:53
damla
ya mükemmel bi taktik benceç...insndan alayanlar yapıo bunu ve akıl işi
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/151
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.