ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > Korku Filminde korkarmısınız?
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

damla
damla
offff ya bişide abartmasın şu sapık erkek milleti:)
16 Ekim 2005 04:16   mesajın adresini al  

şekip
şekip
Abi işte zaten o kadar demokratik olmuyor ideali belirlemek. Trendsetterlar var, moda, film, müzik sektöründe bunlar koyuyorlar trendleri aha dolunay gibi popo olsun J.Lo olsun anasını satalım bu alemin diyorlar, herkes vuu çekiyor. Millet başlıyor kilo almaya, erkekler bir anda büyük popolu kızlara da bakmaya başlıyor filan. Neticede ekonomi arz-talep üzerinden yürür, di mi? Arzı bireyler belirlemez, ne sen ne ben, toplum belirler. Talebi oluşturacak olan toplumun ihtiyaçları belirler. Biz belirleriz, onlar arz eder, biz de talep ederiz. Böyle işte. Ekonomik gerçekler. Mal alım satımı böyle işler yani. Ütopya, distopya orası kişisel görüştür, eftir, püftür.

hehe kızışş kızışşş
16 Ekim 2005 04:16   mesajın adresini al  

damla
damla
ideal insan yok! kimse 4 4 lük olmaz.bu imkansız...masonlarında yapmaya çalıştığı bu meslea...ama biliolarki bu bi ütopya ama deniolar...yinede zor herkesin 4 4lük olması...ideal olamsı yani...
16 Ekim 2005 04:19   mesajın adresini al  

sramana
sramana
kışkırtıyosun beni...alet olmam gider uyurum daha iyi...ideal kadın tartışmasına girmem dedim zaten...üslubun hafif asabiyet yaratıyo bende bu saatte...bu nedenle herkese iyi sabahlar...vs
16 Ekim 2005 04:20   mesajın adresini al  

şekip
şekip
Asabiyet filan yok ben bilerek ve isteyerek takındım bu üslubu. Haşa öyle bişi demem kast etmem aklıma bile gelmedi kardeşim gelip yazmış. Bütün kadınlar güzeldir, bazıları daha az güzeldir. En çok da onlardan çıkar bu feministler zaten. eheh Neyse daha fazla kızdırmayalım Ceren hanımı, şaka yaptım böyle düşünmüyorum elbette. Bazı kadınlar ne kadar çabuk sinirleniyorlar, onu görünce tutamıyorum kendimi. Kızdırmak eğlenceli bir olay sonuç olarak. Sonradan ehe ehe nasıl da kızdı demek de eğlenceli. Eğlendik di mi? eeveet!! Süpermiş.
16 Ekim 2005 04:24   mesajın adresini al  

damla
damla
yaa bunu burçinde söledi:)delimsiniz nası bi haz bu!
16 Ekim 2005 04:25   mesajın adresini al  

sramana
sramana
cevap yok...izliyorum (şekip)
16 Ekim 2005 04:28   mesajın adresini al  

damla
damla
ne münasebet canım aaaa
16 Ekim 2005 04:29   mesajın adresini al  

damla
damla
ideal kadın insanın kendine yakışanı giymesidir???
16 Ekim 2005 04:31   mesajın adresini al  

şekip
şekip
İdeal kadın en bilmemne hissin insanıdır.
Ceren mesajını syntax açısından anlamadım. Parantez içinde ismim var. Beni mi izliyorsun nasıl yani? Korkarım sanırım böyle bir durumdan. Bir kadın düşmanını izleyen bir feminist. Bu işin sonunda dar bir sokakta sırtımdan tırnak törpüsüyle hançerlenicekmişim gibi geldi bana.
16 Ekim 2005 04:32   mesajın adresini al  

sramana
sramana
huu....benimle ilgili bişiyi yanlış anladınz...ya da burçinin yaptığı genelleme bana battı....ciddi ,gayri- ciddi durumları anlıorum....beni rahatsız eden üslup ki bu konuda da bir cevap aldım...
16 Ekim 2005 04:32   mesajın adresini al  

şekip
şekip
Tırnak törpüsü temiz olsun lütfen. Kanayarak öleyim, iltihaplanarak değil
16 Ekim 2005 04:35   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009