ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > Korku Filminde korkarmısınız?
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

sramana
sramana
düşünmüo..sarışın...bacakları ütü masası gibi ve zengin....daha nosuun..İDEAL...
16 Ekim 2005 04:00   mesajın adresini al  

şekip
şekip
Sevişirken kameraya alma olayına karşı olmak niye ya? İdeal kadın olmanın şartı halbu ki.
16 Ekim 2005 04:02   mesajın adresini al  

sramana
sramana
beylerle ideal hatunu tartışmam...zevklerimiz pek uymaz..konu dışıyım....aranızda devam edin
16 Ekim 2005 04:03   mesajın adresini al  

damla
damla
ayyy iirenö kadın kılım onaa:)telefonunu ben hackledim aslında çaktırmaın :)
16 Ekim 2005 04:04   mesajın adresini al  

damla
damla
Sevişirken kameraya alma olayına karşı olmak niye ya? İdeal kadın olmanın şartı halbu ki.
??? şekip cannn ne alaka yahu:):):)
16 Ekim 2005 04:04   mesajın adresini al  

şekip
şekip
Paris Hilton'ın çekip sonra izlediği filmden kastın sevgilisiyle sevişip kameraya aldıkları görüntüler değil mi? Bence bir hata yok buraya kadar. Etrafa yaymak tabi çok hoş değil de, yine de kamera olayı güzel bence denenmeli en azından. hehe

Ceren sence de ideal kadını erkekler belirlememeli mi? Cinsellik karşı cinsle var olan birşey zaten. Biz ne diyorsak odur anacım, istediğiniz kadar yorulun siz. Bu tartışa bizim aramızda döner, kararı biz aramızda alırız. Sonra siz aranızda rekabet eder durursunuz hangimiz daha uygun olacak kriterlere diye. =)

olay olay olay
şok açıklamalar!
16 Ekim 2005 04:07   mesajın adresini al  

damla
damla
ya ne dicem şekipcim o ayrı bi fantaaaazi tabe:) sna kolay gelsin:)
16 Ekim 2005 04:09   mesajın adresini al  

şekip
şekip
Teşekkür ederim şekerim, sana da. =)
16 Ekim 2005 04:10   mesajın adresini al  

sramana
sramana
yürü beah şekip.....başlasa sen burdan yarat ütopyanı...(yoksa kara ütopya mı demeliydim?):P
16 Ekim 2005 04:11   mesajın adresini al  

damla
damla
neyyse:)
16 Ekim 2005 04:11   mesajın adresini al  

damla
damla
ya ideal die bişi varsa oda herkesin kendi kafasında..insnalr kendilerini de ideal kadın yada erkek olraka görebilirler..evet yani kime göre ideal:)
16 Ekim 2005 04:12   mesajın adresini al  

damla
damla
ben kendimi ideal olarak görüorum bikaç törpüyle tabe:):)): im a lionnn:) aslan burcuyum ya o bakımdan.yani o zmn sen görmüosunn noolckkavgamı etcezzz:)aman saçmaladım yine:) biri masal anlatsada itsem başınızdan:)
16 Ekim 2005 04:14   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009