e öle oluo.adı üstünde korku filmi oluo yane..korkcam die gidiosun ama ring 2 tam bi fiyaskoydu...sadece ani girişlerden ibaretti ve irkilmelerden tırnak yemedim yane:)
16 Ekim 2005 02:00
witch®
ehuehue =)
o zmn sen bi gorun bence! ;)
yol yakin daha nasilsa! =)
16 Ekim 2005 02:01
bootes
blair witch güzeldi bak
sora filmden kaptiimiz bi kaç numarayı kamplarda kullanmıştık :=) scream modeli filmler izlenebilitesi war (bende) ama pek haz etmiorum :) onun yerine bi animasyon veya bi aksiyon filmi falan tercihimdir her zaman
16 Ekim 2005 02:01
witch®
muhtemelen soru dier damlaya ama ben de fikrimi belirtmek istiorum burcin! =)
canawar sensin galiba baksana her forumda warsin! :P
16 Ekim 2005 02:02
damla
beni m o beniimm:):)ya yokda ztn bütün gün ufakda olsa sters içindeiz:)
16 Ekim 2005 02:02
bootes
aman diim ben pek almiim onu
16 Ekim 2005 02:03
bootes
bak bunlara bende warım gözü kapalı giderim ama
korku filmi diince akan sular duruo hele japon ların o ruhlarla yaptıkları warya aman diim işte
16 Ekim 2005 02:06
damla
adrenalin ve sadistlik karışımı bence korku filmleri neden korkmak isteyesinki:)dimi yane:) ama deliriorum korku filmlerine alıorum sigaramı cipsimi oturuorum önüne ekranın izlee ohh misss:):):):)gerilosun:) haha
16 Ekim 2005 02:08
sramana
korku filmlerinin çoğu aşırı derecede mantık dışı olduğundan...genelde sıkıcı gelir...ama harbiden sıkı korku filmlerini izlerken de otomatik olarak eleştirir ve hata bulurum filmlerde korkmamak için....ama japonlar bu işi biliyor...:P
16 Ekim 2005 02:13
damla
ALAKASIZ AMA!OKUYUN!
@rht.com uzantılı biri eklerse seni kabul etme,rus hackerlar türklere savaş açtı.virüs girio eklersen ve listendeki herkese de söyle çünkü onlar ekleyince sana da girior virüs ve ç tehlikeli,antivirüsler bile işe yaramıo.virüs girince animasyon gibi bir iki saniye izliosun sonra hard discin deki herşey siliniorr ve veri işlemez hale io ,lütfen bunu herkese gönderin
16 Ekim 2005 02:16
damla
haha evet:):) harun ince espri:)
16 Ekim 2005 02:19
damla
hahaha bence o neydi adıı wax house hahaha
en güsel ve mütiş sahne iğrençç parisin öldürüldüü sahnee:)kılım okadına ve bence mkemmel öldü hahahaha kafaısna kazık saplandı.vahlşett haha bayılıorum:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/151
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.